77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul Robinson Crusoe, oferita de Hollywood Multiplex!

 admin  2016.04.23  Trageri la sorti,Invitatii  1257

concurs Eva.ro

Pe o minuscula insula exotica traieste Vineri, un papagal exuberant, inconjurat de prietenii sai din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate impiedica sa viseze la calatorii in care sa descopere lumea intreaga. Dupa o furtuna violenta, Vineri si prietenii lui se trezesc fața in fața cu o creatura ciudata: Robinson Crusoe.

Vineri isi da seama primul ca strainul esuat pe plaja e biletul lui de plecare de pe insula pentru a explora lumi noi. La rândul sau, Crusoe ințelege repede ca sansa lui de a supravieți pe insula aceea este sa se imprieteneasca cu Vineri si celelalte animale. Nu e usor la inceput, caci animalele nu vorbesc limba omului, dar apoi, incet si sigur, ajung cu toții sa traiasca in armonie. Dar, intr-o zi, traiul lor linistit e dat peste cap de sosirea a doua pisici salbatice care vin hotarâte sa puna stapânire pe insula.

Intre Crusoe si grupul lui de amici si cele doua pisici incepe o batalie care ii va face sa descopere care e adevarata forța a prieteniei. 

Din 29 aprilie la Hollywood Multiplex.

Participa la concurs in perioada  21 - 28  aprilie 2016 si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la filmul "Robinson Crusoe" oferite de Hollywood Multiplex!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premii film Robinson Crusoe