Trageri la sorti • Invitatii

Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul Minionii - 3D!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.03 • 2353 vizualizări

concurs Eva

Minionii I.D.G. (inainte de Gru)

Povestea Minionilor, creata de Universal Pictures si Illumination Entertainment, isi are originea la inceputul timpurilor. Minionii au inceput ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi sa evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticalosi stapani. Niciodata n-au avut norocul sa-si pastreze in viata acei stapani, de la T. Rex, la Napoleon, asa ca acum se trezesc ca nu au pe cine sa slujeasca, ci sunt afectati de o depresie profunda.  Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, impreuna cu rebelul adolescent Stuart si cu simpaticul Bob se vor aventura in lumea larga pentru a gasi un nou sef pe care ei si fratii lor sa-l urmeze supusi.

Cei trei pornesc intr-o aventura palpitanta care ii va duce, pana la urma, la urmatorul lor stapan – Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock, laureata cu Oscar), prima superticaloasa din toate vremurile. Minionii vor calatori din inghetata Antarctica pana in New Yorkul anilor ’60, ajungand in final in Londra zilelor noastre, unde au de indeplinit cea mai dificila misiune din toata existenta lor: aceea de a salva specia Minionilor de la… anihilare!

Minionii vor fi insotiti in aventura lor de cele mai mari hit-uri muzicale ale anilor ’60, care ne incanta si in ziua de azi. Minionii e produs de Chris Meledandri si Janet Healy de la Illumination, iar regia le apartine lui Pierre Coffin si Kyle Balda. Scenariul e scris de Brian Lynch, iar Chris Renaud e producatorul executiv al animatiei. Din 10 iulie la Hollywood Multiplex.

Participa la concurs in perioada 2 - 9 iulie 2015, raspunde corect la intrebarea "Cine este vocea lui Scarlet Overkill?" si castiga una dintre cele 2 invitatii duble la filmul  Minionii - 3D, oferite de Hollywood Multiplex!

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS