Trageri la sorti • Invitatii

Concurs: Castiga o invitatie dubla la concertul Smiley din 1 iunie - Arenele Romane!

Adăugat de concursoman în data de 2016.04.26 • 1441 vizualizări

concurs Eva.ro

Un eveniment HaHaHa Production si BestMusic Live Concerts.

Cand spui Smiley, te gandesti la cel mai tare artist pop al momentului în Romania. Pe 1 iunie, te asteptam la Arenele Romane din Bucuresti, la un show exploziv, 100% live - Smiley & The Band, în cadrul unui eveniment HaHaHa Production si BestMusic Live Concerts!

Artistul se pregateste sa aduca ritm, culoare si originalitate pe scena de la Arenele Romane, într-un concert cu un scenariu de poveste. Buna dispozitie si muzica live vor fi pe primul loc!

Biletele pentru showul SMILEY de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H).

Biletele earlybird pana pe 2 aprilie au urmatoarele preturi:

  • Categoria A - 200 de lei CU LOC in tribuna (doar 700 de bilete - Sectoarele K si E)
  • Categoria B - 99 de lei FARA LOC in fata scenei (doar 600 de bilete)
  • Catedgoria C - 55 de lei cu loc pe scaun sau fara loc, in spatele Categoriei B, in Arena

Dupa 2 aprilie, biletele costa 250 de lei Categoria A, 110 lei Categoria B si 65 de lei Categoria C, pana pe 2 mai. Dupa 2 mai, preturile devin 280 de lei, 125, respectiv 80 de lei, preturi care se pastreaza si in ziua concertului la intrare, in limita spatiului disponibil.

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Copiii nu au gratuitate. Toti spectatorii intra la concert doar cu bilet.

Accesul se face incepand cu ora 19:30, ora scrisa pe bilet. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber !

Portile de acces se deschid la ora 19:30 dar puteti veni cand doriti. Concertul incepe la 20:30. Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Capacitatea Arenelor Romane este de 5000 de persoane.

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Un eveniment HaHaHa Production si BestMusic Live Concerts.

Participa la concurs in perioada 20 aprilie - 27 mai 2016 si poti castiga o invitatie dubla concertul Smiley- 1 iunie la Arenele Romane!


PARTICIPA LA CONCURS