Acest concurs a expirat în data de 2015-07-17. Vezi concursurile active aici.
Ajuta-ma sa o gasesc pe Liberty!

Campania "Ajuta-ma sa o gasesc pe Liberty!" va incepe la data de 3 lulie 2015 (ora 14:00:00) si se va incheia la data de 16 iulie 2015 (ora 23:59:00).

Participantii trebuie sa:

  • intre in aplicatia „Ajuta-ma sa o gasesc pe Liberty!" (aplicatia) realizata de administratorul paginii de Facebook, intr-un tab dedicat;
  • acorde aplicatiei permisiunile necesare pentru a se sincroniza cu contul sau pe Facebook;
  • sa completeze fiecare provocare corect si sa ajunga pana la finalul hartii. Fiecare provocare are o durata de doua zile, iar fiecare utilizator are 2 sanse de a completa corect fiecare dintre acestea, cu exceptia ultimei provocari, cand un utilizator are o singura sansa. ln cazul in care a raspuns de doua ori gresit, un utilizator nu mai poate participa in competitie;
  • sa completeze cu date valide formularul de inscriere;

Premiul oferit in cadrul acestei campanii este:

  • 3 experiente VlP la bordul bricului Mircea, pe traseul Constanta - Saturn, unde se pot distra alaturi de Capitanul Morgan si morganete si pot savura refreshment treats din partea casei. Pentru castigatorii ce fac dovada ca nu sunt din Constanta, le este asigurat transportul si cazarea.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, dintre cei considerati valizi.  Extragerea castigatorilor va face in data de 20 iulie 2015, acesta urmand a fi contactat in maxim  2 zile pentru validare.  Premiile vor fi oferite castigatorilor in data de 25 iulie, ora 16:00 la imbarcarea pe bricul Mircea, de catre Capitanul Morgan, pe baza BI/CI.