100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o geanta de concediu placut!

 admin  22.07.2015  Diverse,Health & Fitness,Jucarii,Trageri la sorti  1995

concurs Kiss FM

Campania va incepe in data de 20.07.2015 si se va desfasura pana la data de 31.07.2015Concursul se desfasoara pe postul de radio Kiss FM, de luni pana vineri (inclusiv), in intervalul orar 13:00 – 15:00.

In fiecare zi din saptamana, de luni pana vineri, in intervalul orar 13:00 - 15:00, o data pe program, realizatorii emisiunii vor lansa concursul – Castiga o geanta de concediu placut. Pentru a putea participa la promotie, ascutatorii Kiss FM trebuie sa raspunda, cat mai creativ cu putinta, la subiectul ales ca tema a zilei si postat in sectiunea de concurs de pe kissfm.ro. Raspunsul va fi trimis printr-un mesaj de tip text dupa completarea campului din formular marcat cu textul “Raspunde la intrebare”, urmat de apasarea butonului “Trimite raspunsul. Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul de radio Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori. 

In fiecare zi de concurs, o data pe program, va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii va fi apelat si va intra in legatura directa pe Kiss FM, pentru a fi declarat castigatorul zilei. Decizia realizatorului emisiunii este finala.

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. 

Se vor acorda in total zece premii, fiecare constand in:

  • 1 geanta plaja
  • 1 set borsete Uractiv
  • o minge plaja mare
  • 1 Uractiv gel 250 ml Day by Day sau Ultraprotect

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kiss FM concurs Uractiv castiga premii Uractiv gel geanta plaja