101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o geanta Michael Kors Frankie!

 admin  2016.04.13  Diverse,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti,Castig instant  2246

concurs SoleShop

Campania "Cauta ouale roz si castiga premii instant" se desfasoara in perioada 01 aprilie – 04 mai 2016.

Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa caute pe site-ul SoleShop produsele care au un ou pe poza de produs. Daca achizitioneaza unul din aceste produse clientul intra automat in marea extragere pentru castigarea unei genti Michael Kors. In plus, la fiecare comanda care contine un astfel de produs, primeste garantat un cadou surpriza.

Marele premiu este o geanta Michael Kors Frankie.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti din numarul total al inscrisilor si va fi anuntat pe data de 5 mai 2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs SoleShop castiga premii castiga o geanta geanta Michael Kors Frankie cadou surpriza castiga garantatNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.