Acest concurs a expirat în data de 2014-09-30. Vezi concursurile active aici.
Stilago Club va ajunge in curand la 5 milioane de membri!

Stilago Club va ajunge in curand la 5 milioane de membri! Suntem, iata o comunicata pasionata de moda, calitate si preturi bune, de dimensiuni considerabile. Pentru ca ne apropiem de acest prag, vrem sa va multumim, voua, clientilor nostri dedicati, pentru ca ati avut incredere in noi, din 2010, cand Stilago a luat nastere. 

Pentru a sarbatori acest prag si pentru a va demonstra ca la Stilago ne pasa de clientii nostri, si vrem sa-i stim fericiti si trendy, membrul cu numarul 5.000.000 va primi de la noi o garderoba de toamna/iarna in valoare de 1000 euro!

Si mai mult, daca sunteti deja membru al Clubul Stilago, nu v-am uitat nici pe voi! Pentru a va multumi ca ne-ati fost alaturi, ca ne-ati fost clienti fideli va dam si voua ocazia de a castiga o noua garderoba in valoare de 1000 euro! Tot ce trebuie sa faceti este sa va invitati prietenii pe Stilago, iar daca un “invitat” adus de voi devine membrul cu numarul 5.000.000 veti fi castigatori amandoi!

Iata pasii castigatori: mai intai trebuie sa va inscrieti in Stilago Club si sa deveniti membrul celui mai chic Club online de shopping! Odata inregistrati, veti fi redirectionati catre pagina ce contine regulamentul acestui super CONCURS. Nu este necesar sa comandati – desi nu credem ca va veti putea abtine, avem cele mai cool branduri si cei mai trendy designeri si un buton pregatit pentru voi, la sfarsitul regulamentului, tocmai pentru a va continua shoppingul – rasplata de haine si accesorii in valoare de 1000 euro este oferita pur si simplu celui care devine membrul cu numarul 5.000.000. Fie ca s-a inregistrat, fie ca i-a fost recomandat Stilago Club. Premiul se acorda sub forma de puncte bonus ce pot fi folosite la cumparaturi DOAR pe Stilago, timp de o luna! Grabiti-va, ne indreptam cu pasi repezi spre 5 milioane de membri! 

Reguli de participare de care trebuie sa tineti cont:

  • Concursul este in desfasurare pana la atingerea pragului de 5.000.000 membri.
  • Premiul se acorda sub forma de puncte bonus in valoare de 1.000 de euro. Castigatorul va plasa o comanda a carei contravaloare va fi acoperita de aceste puncte bonus, fara a achita vreo diferenta. Punctele bonus sunt valabile timp de 1 luna.
  • Pot participa la concurs persoanele peste 18 ani care au contul Stilago actualizat cu datele personale la zi. Organizatorul isirezerva dreptul de-a verifica, amenda si respinge participarea unor persoane la concurs daca acestea nu intrunesc criteriile enuntate anterior. Nu pot participa la concurs angajatii Stilago sau rudele lor de gradul intai.
  • Concursul este anuntat pe site-ul nostru, pe blogul Stilago – blog.Stilago.ro, pe pagina de Facebook si alte surse externe.
  • Castigatorul va fi desemnat din baza de membri Stilago Club. Daca castigatorul a fost recomandat de un alt membru existent Stilago Club, si membrul existent Stilago Club va primi acelasi premiu.
  • Modalitate de participare: pentru a participa la concurs, trebuie doar sa te inregistrezi pe site-ul www.stilago.ro. Pentru membrii existenti: recomanda unei persoane care nu este membru Stilago Club să se inregistreze pe site-ul nostru.
  • Castigatorul va fi anuntat prin e-mail si/sau telefon. Castigatorul se obliga să confirme primirea e-mailului de informare printr-un reply ori sa valideze primirea e-mailului prin accesarea unui link furnizat.
  • Castigatorul se obliga sa fie de acord cu termenii de participare si sa furnizeze organizatorului datele personale pe care acesta i le solicita.
  • Organizatorul are dreptul de-a verifica datele furnizate de participanti si, in cazul oricaror discrepante, organizatorul are dreptul de-a respinge acordarea premiului, fara compensatii suplimentare.
  • Participantii nu pot solicita acordarea premiului in bani sau alte bunuri, ci doar sub forma de puncte bonus.
  • Premiul nu poate fi revendicat pe cale legala in vreo instanta judecatoreasca.
  • Organizatorul decide daca va raspunde sau nu la reclamatii.
  • Acest set de reguli este valabil incepand cu data de 26.8.2014.