108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
7
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o foarfeca profesionala tip bypass pentru taiat crengi, cu lama curbata, Stocker!

 admin  2015.02.08  Diverse,Trageri la sorti  980

concurs Covera

Campania "Aboneaza-te si castiga cu newsletterul Covera" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, in perioada 01 februarie 2015 - 28 februarie 2015.

Pentru a participa la campanie orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter-ul Covera. Pentru a se abona la newsletter, participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real.

Premiul lunii februarie este o foarfeca profesionala tip bypass pentru taiat crengi, cu lama curbata, Stocker, 80 cm​.


PARTICIPA LA CONCURS

foarfeca profesionala concurs Covera concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.