Acest concurs a expirat în data de 2014-10-01. Vezi concursurile active aici.
Cine este Eroul Urban?

Campania promotionala „Cine este Eroul Urban?” se va desfasura la nivel national, in perioada 17 septembrie 2014 – 30 septembrie 2014.

Prezenta Campanie promotionala se desfasoara sub forma unei loterii, in cadrul careia este desemnat castigatorului premiului.

Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campanii, consumatorii trebuie sa voteze unul din cei 4 participanti inscrisi pe siteul kfc.ro si sa completeze datele personale in cadrul formularului de inregistrare pe website.

Un participant identificat unic cu un numar de telefon se poate inscrie in Campanie o singura data.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se va acorda 21 de premii prin tragere la sorti.

  • PREMIUL 1 – se acorda prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei si consta intr-o excursie cu activitati wildlife cu durata de doua zile pentru o persoanaPremiul constand in excursie implica: transport cu masina de teren pe traseu offroad, excursie wildlife safari, picnic in aer liber, curs de tehnici de supravietuire, cazare la pensiune. 
  • PREMII 2 – se acorda prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei si consta in cate un voucher Crispy Strips Box.

Castigatorul va fi ales printr-un mecanism informatic, prin extragere aleatorie. Tragerea la sorti se va desfasura pe data de 1 Octombrie 2014 si vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 17 septembrie 2014 – 30 septembrie 2014. Se va extrage un castigator pentru marele premiu, precum si 3 rezerve ale acestuia.