76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
53
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o experienta de shopping in valoare de 1.500 de euro si o geanta Fendi sau una din cele 8 genti!

 admin  2016.04.08  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Vouchere,Concursuri cu votare,Concursuri cu jurizare  1649

concurs Elle

Campania promotionala “Luisa via Roma” se desfasoara in perioada 26 martie - 26 aprilie 2016.

Pentru a participa la concurs utilizatorul se poate inscrie prin doua moduri:

 1. La achizitionarea revistei Elle gaseste un cod inscris la pagina dedicata - Luisa via Roma 
  • codul regasit in revista trebuie inscris de utiliztor pe site-ul de concurs;
  • codul trebuie introdus insotit de datele personale din formularul de inscriere in concurs;
  • inscriindu-se prin intermediul codului, utilizatorul participa la concurs si poate castiga unul dintre premiile oferite de revista Elle;
 2. ​Daca nu completeaza niciun cod in momentul upload-ului, utilizatorul se inscrie online automat pentru premiile oferite de site-ul elle.ro, prin intermediul formularului de inscriere.

Utilizatorul se poate inscrie alegand exclusiv una din cele doua modalitati: inscriind codul regasit in revista si datele personale plus fotografia personala pe site-ul de concurs, inscriind datele personale in formularul de inscriere insotite de fotografia personala, fara necesitatea introducerii codului din revista.

Utilizatorul trebuie sa completeze formularul de inscriere in concurs care contine date: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, localitate, fisier foto cu participantul.

Utilizatorul trebuie sa incarce date personale valide si fotografia cu imaginea care-l reprezinta personal; Fisierul foto contine exclusiv imaginea cu participantul, adaptata temei concursului (tinuta in spiritul primavara-vara).

Utilizatorul se poate inscrie o singura data in concurs, alegand una dintre cele doua modalitati. In caz contrar acesta va fi descalificat si eliminat din competitie.

Participantul are posibilitatea de a distribui propria fotografie inscrisa in concurs, accesand butonul de share on FB, dupa inscriere in concurs, pentru a primi voturi.

Utilizatorul este votat de un public, iar in urma voturilor, poate ajunge in top 10 cele mai votate fotografii. In urma voturilor primite, 20 de participanti se vor califica intr-un clasament. Topul se imparte astfel: Top 10-participanti inscrisi prin intermediul codului din revista Elle, Top 10-participanti inscrisi prin intermediul formularului din site.

Din fiecare top 10, un juriu format din fashion editori Elle va alege cate 4 participanti (4 participanti inscrisi prin intermediul codului din revista, 4 participanti inscrisi prin intermediul formularului). Acestia vor fi premiati cu gentile fiecarei sectiuni in parte (revista sau site).

Juriul Elle va departaja intre cei 12 concurenti ramasi din fiecare top, respective 6 finalisti in primul top, 6 finalisti in cel de-al doilea top, alegand marele castigator.

Marele castigator va fi premiat cu gift cardul de cumparaturi si o geanta.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii sunt:

 • 8 x 1 geanta
 • 1 x Gift card + 1 x geanta

Genti revista print:

 • Dolce&Gabbana Sicily - 5.128 lei
 • Geanta Les Petit Joueurs - 3.469 lei
 • Plic Ellena Ghisellini - 2.550 lei
 • Valentino Minibag - 5.886 lei

Genti revista online:

 • Fendi Mini Clutch - 3.344 lei
 • Geanta Stella McCartney - 2.965 lei
 • Givenchy Antigona - 5.965 lei
 • Plic Gucci - 4.414 lei
 • Geanta Fendi - 4.370 lei

Premiul va fi expediat de catre Luisa via Roma prin curier DHL in termen de 30 de zile de la data anuntatii castigatorilor, in data de 27 aprilie 2016. 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Elle castiga premii Luisa via Roma castiga geanta