Acest concurs a expirat în data de 2016-04-19. Vezi concursurile active aici.
Esti pregatit sa experimentezi Noul Jaguar F-PACE?

Campania promoțională se va desfășura începând cu data de 11 aprilie 2016 ora 00:00:00 și se va derula zilnic în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59 (inclusiv) până la data de 18 aprilie 2016, ora 23:59:59.

La Campanie participă numai utilizatorii de cetățenie română sau care au reședința pe teritoriul României, au împlinită vârsta de 28 ani la data de 11 aprilie 2016, se înregistrează pe pagina web www.jaguar.ro și răspund întrebărilor postate pe site. La concurs nu pot participa utilizatori din străinătate, premiile fiind adresate exclusiv câștigătorilor aflați pe teritoriul României. Participanții, inclusiv persoanele însoțitoare (un câștigător are dreptul de a beneficia de premiu însoțit de o altă persoană), trebuie să îndeplinească următoarele condiții cumulative: să dețină un permis internațional de conducere, să dețină permis de conducere de minim 5 ani; să nu fi săvârșit contravenții rutiere pentru care să fi fost sancționat cu mai mult de 6 puncte de penalizare (însumate); să nu fi săvâșit contravenții rutiere pentru care să fi fost sancționat cu suspendarea permisului de conducere; să nu fi fost implicat în calitate de conducător auto în accidente rutiere o perioadă de 2 ani anterior datei de 11 aprilie 2016. Îndeplinirea acestor condiții se va face prin prezentarea unor documente doveditoare (adevetințe, cazier auto) emise de către organele abilitate.

Totodată, participanții la concurs trebuie să se înscrie și să urmeze mecanismul concursului până la data de 18 aprilie 2016, orele 23:59:59.

Înscrierea în concurs și implicit participarea la tragerea la sorți se realizează exclusiv dintre participanții care au răspuns la toate intrebările chestionarului publicat pe pagina www.jaguar.ro, secțiunea „Câştigă o experienţă de condus memorabilă: un circuit VIP cu F-Pace” și au completat formularul de înscriere cu datele solicitate în cadrul acestuia.

Fondul de premiere este în valoare toatală de 27.900 lei net și constă într-un sejur în perioada 4 - 7 mai 2016 în Muntenegru, cazare, masă, transport avion – dus întors asigurate pentru cârștigător și un însoțitor al acestuia

Câștigătorul va fi ales la data de 20 aprilie 2016 prin tragere la sorți folosind site-ul random.org.