107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie - tur culinar la Franta pentru 2 persoane!

 detty  05.10.2016  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  1398

concurs Lidl

Campania „Săptămâna franceză” este organizată și desfășurată în toate magazinele Lidl de pe teritoriul Romaniei in perioada 03.10.2016 - 09.10.2016. Promotia se desfasoara zilnic, in intervalul orar 07:00:00 – 22:00:00, respectiv pe durata programului de functionare a fiecarui magazin LIDL.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie să achiziționeze, in perioada campaniei produse comercializate din orice magazin Lidl de pe teritoriul României in valoare toatala de cel putin 50 lei. Printre produsele achizitionate trebuie sa se regaseasca și minim 1 produs din gama sortimentală „Săptămâna franceză”. Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care face dovada achizitiei produselor din magazinele Lidl. 

Participantii trebuie să completeze formularul destinat înscrierii în campanie pe site-ul campaniei. Pentru a fi validat drept participant, participantii trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de email, telefon, oras de resedinta, numărul bonului fiscal aferent cumpărăturilor efectuate). Datele de participare trebuie completate corect si complet astfel incat pe baza acestora sa se poata realiza identificarea si contactarea participantului, in cazul in care acesta este desemnat castigator prin tragerea la sorti.

În cadrul campaniei vor fi acordate, un premiu constând într-o excursie - tur culinar pentru 2 persoane pe ruta București – Stuttgart - Strasbourg. Premiul include: transport cu avionul pe ruta București – Stuttgart – București, transfer cu 3 autoturism Stuttgart - Strasbourg - Stuttgart, cazare pentru 4 nopți în cameră dublă la hotel de 3 stele, mic dejun inclus, tur pietonal în Strasbourg, croazieră pe canale, degustare de vinuri la restaurant Caveau de Gruber din Strasbourg, vizită la fabrica de varză murată din Strasbourg, prânz tipic alsacian cu “Sauerkrauft” în restaurant Chou’hiem din Strasbourg, vizită la fabrica/muzeul de turtă dulce din Gertwiller, plecare pe “drumul vinului” către muzeul de ciocolată din Gertwiller, zi dedicată vizitelor în Alsacia, cină tipic alsaciană în restaurant Pfifferbriader din orașul Strasbourg.

Castigatorii premiului se vor stabili la finalul campaniei promoționale prin tragere la sorti electronica.  

Un participant poate câștiga în cadrul campaniei 1  singur premiu, chiar daca se inscrie cu mai multe bonuri de casa in campanie. Un participant se poate inscrie cu un numar nelimitat de bonuri fiscale pe toata durata campaniei, pentru a-si spori sansele de castig. 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lidl castiga premii promotie Lidl excursie Franta saptamana franceza tur culinar


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail