Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-10-10. Vezi concursurile active aici.
Saptamana franceza.

Campania „Săptămâna franceză” este organizată și desfășurată în toate magazinele Lidl de pe teritoriul Romaniei in perioada 03.10.2016 - 09.10.2016. Promotia se desfasoara zilnic, in intervalul orar 07:00:00 – 22:00:00, respectiv pe durata programului de functionare a fiecarui magazin LIDL.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie să achiziționeze, in perioada campaniei produse comercializate din orice magazin Lidl de pe teritoriul României in valoare toatala de cel putin 50 lei. Printre produsele achizitionate trebuie sa se regaseasca și minim 1 produs din gama sortimentală „Săptămâna franceză”. Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care face dovada achizitiei produselor din magazinele Lidl. 

Participantii trebuie să completeze formularul destinat înscrierii în campanie pe site-ul campaniei. Pentru a fi validat drept participant, participantii trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de email, telefon, oras de resedinta, numărul bonului fiscal aferent cumpărăturilor efectuate). Datele de participare trebuie completate corect si complet astfel incat pe baza acestora sa se poata realiza identificarea si contactarea participantului, in cazul in care acesta este desemnat castigator prin tragerea la sorti.

În cadrul campaniei vor fi acordate, un premiu constând într-o excursie - tur culinar pentru 2 persoane pe ruta București – Stuttgart - Strasbourg. Premiul include: transport cu avionul pe ruta București – Stuttgart – București, transfer cu 3 autoturism Stuttgart - Strasbourg - Stuttgart, cazare pentru 4 nopți în cameră dublă la hotel de 3 stele, mic dejun inclus, tur pietonal în Strasbourg, croazieră pe canale, degustare de vinuri la restaurant Caveau de Gruber din Strasbourg, vizită la fabrica de varză murată din Strasbourg, prânz tipic alsacian cu “Sauerkrauft” în restaurant Chou’hiem din Strasbourg, vizită la fabrica/muzeul de turtă dulce din Gertwiller, plecare pe “drumul vinului” către muzeul de ciocolată din Gertwiller, zi dedicată vizitelor în Alsacia, cină tipic alsaciană în restaurant Pfifferbriader din orașul Strasbourg.

Castigatorii premiului se vor stabili la finalul campaniei promoționale prin tragere la sorti electronica.  

Un participant poate câștiga în cadrul campaniei 1  singur premiu, chiar daca se inscrie cu mai multe bonuri de casa in campanie.  Un participant se poate inscrie cu un numar nelimitat de bonuri fiscale pe toata durata campaniei, pentru a-si spori sansele de castig.