Acest concurs a expirat în data de 2017-03-01. Vezi concursurile active aici.
Simte puterea cu pachetele Editie limitata de la Varta si pachetele bonus 4+2, care iti aduc energie pentru toata iarna!

Simte puterea cu pachetele Ediție limitată de la Varta și pachetele bonus 4+2, care îți aduc energie pentru toata iarna!

Din 1 septembrie 2016 până pe 28 februarie 2017 ai șansa să câștigi o deosebita excursie pentru familia ta in Finlanda sau un rucsac Varta plin cu gadgeturi elecronice pentru utilizare in natură.

Ce trebuie să faci:

  1. Răspunde la întrebarea concursului "Precursoarea Varta, compania AFA a fost prima companie care a furnizat lumină electrică pentru o expediție în ținutul înghețat, in 1896. Care a fost destinația acestei expediții (indiciu: urșii polari trăiesc aici)?".
  2. Completează formularul de înregistrare.
  3. Poți fi chiar tu unul din câștigătorii premiilor puse la bătaie.

Este permisa doar o singura inregistrare per participant. Participarea nu este conditionata de achizitia de produse.

Organizatorul va oferi  in total 1 x Excursie de familie in Finlanda pentru o Aventura speciala in zapada, pentru maximum 2 adulti si 2 copii (minim 5 ani si peste) si 10 seturi complete de gadgeturi electronice pentru utilizare in activitatile outdoor.

Voucherele de calatorie trebuie revendicate pana cel mai tarziu in ianuarie 2018. Castigatorii isi pot alege data la care sa beneficieze de excursie insa aceasta trebuie coordonata si validata cu Echipa Varta Consumer cu minim 8 saptamani in avans. Fiecare voucher de calatorie inseamna o excursie in Finlanda timp de 7 zile pentru o familie formata din maximum 2 adulti si 2 copii (varsta minim 5 ani si peste) si include: zbor cu avionul dus-intors, hotel, minimum mic dejun si cina. Nu sunt incluse bauturile, bacsisurile si alte cheltuieli personale. Aeroportul de plecare catre Finlanda este Frankfurt am Main, Germania. Calatoria catre aeroportul din Frankfurt am Main, Germania si inapoi catre localitatea de domiciliu a castigatorului este de asemenea inclusa in premiu. Aeroportul regional relevant va fi ales de Varta Consumer. Datele exacte de calatorie si programul excursiei pot varia in functie de datele alese si disponibilitatile existente. Toate detaliile calatoriei incluzand data de sosire/plecare, hotelul si zborurile vor fi stabilite de comun acord cu castigatorul.

Câștigătorii vor fi aleși la întâmplare dintre toate înregistrările valide si corecte în termen de 14 zile de la închiderea perioadei de participare.

Fiecare participant poate primi doar un singur premiu pe durata perioadei promotionale.