98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie pentru doua persoane la meciul echipei favorite, oriunde in Europa, saptamanal un set de doua bratari pentru fitness si zilnic un kit Durex Intense!

 admin  2018.06.03  Diverse,Health & Fitness,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  300

concurs Durex

Campania "Stadionul iubirii" va începe pe data de 01.06.2018, ora 00:00:00, și va dura până pe 15.07.2018, ora 23:59:59.

Cumpăra orice produs marca Durex, inscrie numarul bonului fiscal/ facturii si numele magazinului de unde s-a facut achiziția, pe website-ul campaniei www.stadionuliubirii.ro, și, prin tragere la sorti, poți câștiga unul din premiile campaniei.

Se pot înscrie în campanie doar participanții care au achiziționat minimum un produs participant.

In cadrul acestei campanii sunt acordate, prin tragere la sorti, un număr total de 56 de premii, după cum urmează:

 • a. Premiu Mare: 1 premiu mare, care constă într-un voucher de calatorie pentru doua persoane, la meciul echipei favorite, oriunde in Europa. 
 • b. Premiu Saptamanal: 7 premii saptamanale, fiecare premiu este format din: 1 buc. Bratara fitness Fitbit Alta HR Blue Gray, Large si 1 buc. Bratara fitness Fitbit Alta HR Fuchsia, Large.
 • c. Premiu zilnic: 45 de premii zilnice, fiecare constand in Kit-uri Durex Intense formate din: o cutie de prezervative Durex Intense Orgasmic cu 3 bucăți/cutie, o cutie de prezervative Durex Intense Orgasmic cu 10 bucăți/cutie, un Gel lubrifiant Durex Intense Orgasmic(10 ml).
 • d. Premii Suplimentare: Premii oferite exclusiv participantilor care au efectuat inscrieri pe baza unei achizitii de produs participant din reteau Kaufland Hypermarket: 3 premii, fiecare premiu constand intr-un voucher emis de Kaufland in valoare de 300 lei, TVA inclusa.

Tragerea la sorti va fi electronică și se va desfășura în prezenta unui reprezentant al Organizatorului, dar si doua persone din partea Agenției. Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor va avea loc la sediul Agentiei, in fiecare zi de luni, in perioada campaniei. Asadar, structura pentru tragerea la sorti este urmatoarea:

 • Luni, 4 iunie – 3 premii zilnice si 1 premiu saptamanal;
 • Luni, 11 iunie – 7 premii zilnice si 1 premiu saptamanal;
 • Luni, 18 iunie – 7 premii zilnice si 1 premiu saptamanal;
 • Luni, 25 iunie – 7 premii zilnice si 1 premiu saptamanal;
 • Luni, 2 iulie – 7 premii zilnice si 1 premiu saptamanal;
 • Luni, 9 iulie – 7 premii zilnice si 1 premiu saptamanal;
 • Luni, 16 iulie – 7 premii zilnice, 1 premiu saptamanal, 3 premii suplimentare si 1 premiu mare;

La tragerea la sorți participă toate înscrierile valide realizate în perioada desfășurării campaniei.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet. Campania este deschisă participării tuturor persoanelor fizice, cu domiciliul/reședința în România, cu vârsta de minim 18 ani (împliniți până la data începerii Campaniei), care respectă termenii și condițiile prezentului Regulament Oficial.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Durex castiga premii Durex Intense Stadionul Iubirii stadionuliubirii.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.