Acest concurs a expirat în data de 2015-02-16. Vezi concursurile active aici.
ln luna iubirii, daruieste frumusete!

Campania se va desfasura in magazinele Carrefour hypermarket  in perioada 05.02.2015 - 15.02.2015 inclusiv.  Promoterii vor fi prezenti in magazinele participante in zilele de joi, vineri, sambata si duminica din perioada 05.02.2015 - 15.02.2015, dupa urmatorul program: Joia si Vinerea intre orele 17:00 - 21:00; Sambata intre orele 11:00 - 19:00 si Duminica intre orele 11:00 - 17:00 .

La aceasta Campanie participa pachetele cadou Dove, Dove Men+Care, Rexona, Axe, Clear, Impulse, precum si deodorantele Dove si Dove Men+Care ca produse standard - marci  inregistrate  Unilever din categoria de ingrijire personale, comercializate in magazinele participante.

Consumatorii vor putea participa la campanie prin intermediul mecanismului „premii instant" doar pe durata programului promoterilor in magazinele participante si se vor putea inscrie la tombola pe intreaga durata a campaniei.

Conditia de participare la campanie o constituie cumpararea oricaror produse participante in valoare de minimum 35 de lei (TVA inclus), in perioada Campaniei, pe acelasi bon de casa. Participantii trebuie sa pastreze bonul de casa pentru validare.

Prin intermediul acestui mecanism se acorda urmatoarele premii:

  • 1.296 x prosoape din microfibra 20 cm x 20 cm;
  • 140 x bilete duble (pentru doua persoane) la cinema valabile pana la data de 29 aprilie 2015 in lantul de cinematografe Cinema City;
  • 6.480 x lumanare in forma de inima cu suport;
  • 1.166 x perna din plus in forma de inima;

Consumatorii pot participa la campanie prin intermediul acestui mecanism prezentand promoterilor aflati la standul promotional, dupa casele de marcat, bonul de casa ce face dovada indeplinirii conditiei de participare.
Pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare, un consumator poate sa extraga unul dintre biletele aflate in bolul de la standul promotional. Biletelele din bol sunt inscriptionate cu premiile mentionate mai sus iar unul este inscriptionat cu textul „necastigator". Participantul va primi sau nu un premiu, conform mesajului mentionat in biletelul pe care l-a extras. Bonurile de casa cu care consumatorii se inscriu in Campanie si participa la tragerea la sorti descrisa mai sus vor fi marcate distinct de promoteri (prin semnatura/stampila aplicata pe verso) si nu vor mai putea fi utilizate pentru participari ulterioare la Campanie prin intermediul acestui mecanism.

Un consumator are dreptul la maximum 10 participari/zi, indiferent de valoarea produselor participante achizitionate in acea zi. Premiile se acorda in limita stocului alocat zilnic in fiecare magazin participant, tragerile la sorti continuand pana la epuizarea tuturor premiilor alocate in magazin pentru acea zi.

Consumatorii care achizitioneaza produse participante, indeplinind conditia de participare enuntata mai sus, pot participa la tombola Campaniei, prin introducerea in urna aflata in fiecare magazin participant, dupa casele de marcat, a talonului de participare completat cu datele personale. Participantii vor putea completa cate un talon de participare pentru fiecare 35 de lei (TVA inclus), cheltuiti cu achizitionarea de produse participante pe acelasi bon fiscal, insa nu mai mult de 10 taloane pentru un sigur bon, chiar daca valoarea produselor participante achizitionate depaseste 350 de lei (TVA inclus). Participantii trebuie sa pastreze in original bonul de casa cu care au achizitionat produsele participante, pentru validare si atribuirea premiului in cazul ín care talonul lor este extras drept castigator la tragerea la sorti.

Prin intermediul acestui mecanism se atribuie prin tragere la sorti un premiu ce consta intr-o excursie pentru doua persoane la Venetia intr-un week-end din intervalul calendaristic 9 Martie - 9 Mai 2015 care cuprinde transport cu avionul dus-intors, cazare trei nopti cu mic dejun la hotel de 3* in Venetia, precum si asigurare medicala de calatorie in perioada excursiei.  Acest premiu se acorda sub forma de voucher cu valoarea nominala  de 4.500 de lei, pe care castigatorul il va putea valorifica la o agentie de turism aleasa de Organizator, pentru achizitionarea nnei excursii cu caracteristicile minime prezentate mai sus, cu o valoare totala in limitele sumei de 4.500 de lei.

Mai multe produse participante cumparate, mai multe taloane completate - mai multe sanse de castig.

Tragerile la sorti pentru acordarea premiului tombolei va avea loc in dala 20 februarie 2015, in intervalul orar 14-15, la sediul Agentiei, in prezenta unei comisii formata dintr-un reprezentant al Agentiei si un reprezentant al Organizatorului.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.