Acest concurs a expirat în data de 2018-07-04. Vezi concursurile active aici.
Esti pregatit de vacata? Dove & Dove Men+Care ti-au pregatit o surpriza si te trimit direct la Roma!

Ești pregătit de vacață? Dove & Dove Men+Care ți-au pregătit o surpriza și te trimit direct la Roma! Achiziționează produsele preferate si bucură-te de vacanță împreună cu ele! 

Cumpară din magazinele Penny Market cel puțin 2 produse Dove, în valoare de minim 15 lei, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți: 1 excursie pentru doua persoane la Roma sau una din cele 50 de genti Dove de plajă.

Premii:

  • 1 voucher de calatorie pentru doua persoane la Roma
  • 50x genti Dove de plaja

Nu uita sa păstrezi bonul fiscal ce atestă îndeplinirea condiției de participare, pentru validarea și atribuirea premiului.

Voucher-ul de calatorie poate fi inlocuit cu contravaloarea lui in bani. Cele 50 de premii ce constau in genti Dove de plaja nu pot fi inlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Promotia este valabila in perioada 30.05.2018 - 03.07.2018 in toate magazinele Penny Market din Romania. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.