Acest concurs a expirat în data de 2014-10-09. Vezi concursurile active aici.
Participa la tombola Camilleri si castigi o excursie de 2 persoane in Sicilia!

Să rezolvi o crimă în Italia este mult mai complicat decat în filmele americane. Iar dacă situaţia e încurcată pe continent, ea devine şi mai încurcată în Sicilia: investigaţia începută acum două săptămâni de editura Nemira cu debutul seriei Andrea Camilleri continuă. Numai că de data aceasta, atunci când fiul frumoasei menajere Karima, dispărută fără urmă, începe să fure pacheţelele de prânz ale altor copii, acesta ajunge chiar în grija celebrului comisar Montalbano.

Ca în fiecare joi, de mâine, 11 septembrie, puteţi găsi la chioşcurile de presă un nou titlu Andrea Camilleri – “Hoţul de merinde”. Şi, ce este la fel de important ca lectura în sine, acest al treilea titlu care apare în seria de autor Andrea Camilleri, este o nouă şansă pentru voi de a merge pe urmele lui Salvo Montalbano chiar în Sicilia! Da, aţi citit bine, puteţi vizita chiar voi această regiune emblematică cu condiţia să să participaţi la tombolă completând taloanele din ziarul Libertatea cu răspunsul corect la întrebarea din cartea săptămânii.

Concursul se va desfasura incepand cu data de 28 august 2014 si se va incheia la data de 8 octombrie 2014. Taloanele de participare se primesc pana la data de 3 octombrie, ora 18.00, iar castigatorul va fi tras la sorti si anuntat pe mail, telefonic si pe site cel mai tarziu pe data de 8 octombrie 2014.

Modalitate de participare la tombolă:

  • Decupeaza cele 5 cupoane de concurs din ziarul Libertatea de joi
  • Completeaza-le cu datele personale
  • Raspunde corect la cele cinci intrebari saptamanale (intrebarile legate de titlul din saptamana respectiva)
    • Saptamana 1, Forma apei: Cum il cheama pe inginerul a carui moarte o investigheaza comisarul Montalbano?
    • Saptamana 2, Câinele de teracota: Ce obiect ii pazeste pe tinerii ucisi in pestera?
    • Saptamana 3, Hotul de merinde: Cum o cheama pe menajera care dispare?
    • Saptamana 4, Sunetul viorii: Pe cine vrea Livia sa infieze?
    • Saptamana 5, Excursie la Tindari: Ce carte il ajuta pe comisar sa rezolve cazul?
  • Trimite-le pe toate cinci pe adresa redactiei editurii Nemira, str. Chiscani, nr. 25-27, Grant Center, Bucuresti, pentru Editura Nemira, mentionand “Tombola Andrea Camilleri”

Taloanele care nu indeplinesc toate aceste conditii nu vor fi validate. Numai taloanele celor care s-au inscris cu toate cinci vor fi validate si vor intra in tombola. Taloanele cu inscrisuri corectate, modificate, falsificate sunt considerate nule si se vor invalida.

Castigatorul va primi o excursie pentru doua persoane, in Sicilia. Excursia are loc intre 13-17 octombrie 2014.