Acest concurs a expirat în data de 2015-01-18. Vezi concursurile active aici.
Calatoreste-ti visul!

Radio România Actualități și eSKY lansează un al doilea concurs, dedicat celor ce doresc să schieze în binecunoscutul oraș Zermatt din Elveția!

Ascultă indiciul concursului pe Radio România Actualități și folosește-l pentru a te înscrie în concurs. Poți intra în cursa pentru marele premiu prin completarea unui formular pe site-ul concursului.

Dacă ai alte preferințe, poți completa formularul pe Facebook, poți trimite un email sau poți da un simplu SMS.

In ziua de 18 ianuarie 2015, ora 17:15, când auzi semnalul de concurs, sună la numarul anunțat pe post (număr cu tarif normal) și dacă reușești să fii al cincelea care sună, câștigi marele premiu - o excursie pentru 2 persoane la una dintre cele mai faimoase pârtii de schi din Europa.

Este simplu, însă neaparat să fii înscris în concurs în mod corect, pentru a putea pleca!

ATENȚIE: Conform regulamentului, perioada de înscrieri pentru prima etapă a concursului începe în data de 5 ianuarie 2015.

In cadrul Campaniei se vor acorda premii de consolare după cum urmează: un tricou, în emisiunea „Ca pe roate”, în valoare totală de 500 lei +TVA.

Premiile oferite constau în excursi pentru două persoane la Zermann (30 ianuarie - 1 februarie 2015) cuprind: transport avion, trasfer la Hotel, cazare 2 nopţi în cameră dublă, mic dejun, închiriere echipament de ski pentru o zi la pârtia din Zermann.