Acest concurs a expirat în data de 2014-08-11. Vezi concursurile active aici.
Castiga o excursie pentru 2 persoane in Tunisia, un city break la Praga sau excursii la munte!

Asculta Magic FM si intra in jocul verii: Magic Trio!

Caldura a incins orasul... si visezi cu ochii deschisi la vacanta. Visul pare perfect... dar parca lipseste ceva! Ce? Elementul magic: TU! Echipa Magic FM iti implineste visul si te trimite in vacanta in perioada 16 iunie - 10 august 2014.

Poti castiga excursii la munte, un city break la Praga sau marele premiu: 7 zile all inclusive in Tunisia pentru tine si perechea ta! Si, ca sa crestem suspansul, punem saptamanal in joc premii-surpriza!

In fiecare zi, la anumite ore, noi difuzam Magic Trio: 3 fragmente de melodii care au un element comun. Poate fi interpretul, un cuvant care se repeta, anul lansarii sau alta “cheie” pe care tu trebuie sa o descoperi. Prinde apoi startul de concurs si suna la 021.316.36.36 ca sa ne spui in direct elementul magic!

Echipa noastra iti va da trei variante ajutatoare pe care tu trebuie sa le alegi in momentul in care ai intrat in direct:

  1. Raspunzi corect din prima = 3 sanse consecutive pe lista celor inscrisi saptamanal
  2. Soliciti sa reasculti montajul si apoi raspunzi corect = 2 sanse consecutive pe lista celor inscrisi saptamanal
  3. Soliciti sa reasculti montajul si sa primesti variante ajutatoare din partea DJ-ului Magic FM = 1 sansa pe lista celor inscrisi saptamanal

Raspunsul este corect doar daca coincide cu cel care va fi difuzat audio, chiar daca cele 3 fragmente ar putea avea in comun si alte elemente.

Magic Trio se desfasoara de cel putin 4 ori pe zi, de luni pana vineri. Afla care este elementul magic pe care il au in comun cele 3 cantece si poti sa castigi saptamanal o vacanta sau cadouri-surpriza!