77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie pentru 2 persoane in Maramures, incluzand 7 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, in regim de demipensiune, si doua vizite incluse la obiective turistice!

 admin  2016.05.22  Vacante,Trageri la sorti  2842

concurs Lidl

Campania este organizată și desfășurată în toate magazinele Lidl de pe teritoriul Romaniei, în perioada 23.05.2016 – 29.05.2016. Promotia se desfasoara zilnic, in intervalul orar 07:00:00 – 22:00:00, respectiv pe durata programului de functionare a fiecarui magazin Lidl.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie să achiziționeze, în perioada campaniei, produse comercializate din orice magazin Lidl de pe teritoriul României in valoare toatala de cel putin 60 RON. Printre produsele achizitionate trebuie sa se regaseasca și minim 1 produs din gama sortimentală „Cămara Noastră”.

Participantii trebuie să completeze formularul destinat înscrierii în campanie pe site-ul surprize.lidl.ro. Pentru a fi validat drept participant, participantii trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, oras de resedinta, numărul bonului fiscal aferent cumpărăturilor efectuate). Datele de
participare trebuie completate corect si complet astfel incat pe baza acestora sa se poata realiza identificarea si contactarea participantului, in cazul in care acesta este desemnat castigator prin tragerea la sorti.

Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care face dovada achizitiei produselor.

În cadrul campaniei va fi acordat următorul premiu:

  • o excursie pentru 2 persoane in Maramures, incluzând 7 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, in regim de demipensiune, si două vizite incluse la obiective turistice.

Toti participantii care au achizitionat produse din magazinele Lidl conform mecanismul mai sus mentionat si au completat formularul de inscriere in campanie participa la tragerea la sorți ce va avea loc în maxim 72 de ore de la încheierea campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lidl castiga premii excursie in Maramures surprize.lidl.ro surprize lidl