Acest concurs a expirat în data de 2015-05-25. Vezi concursurile active aici.
Descopera Grecia.

Campania "Descoperă Grecia" este organizată și desfășurată pe întreg teritoriul României, în magazinele Lidl. Perioada Campaniei este 18.05.2015 – 24.05.2015.

Pentru a participa la Campanie, Participantul trebuie, pe perioada desfășurării Campaniei, să achiziționeze produse din orice magazin Lidl de pe teritoriul României în valoare de 50 lei, printre care să fie și minim un produs din gama sortimentală „Eridanous” și să înscrie numărul bonului de casă pe www.lidl.ro/grecia, în formularul destinat înscrierii în campanie. Pentru a fi validat drept participant, clientul Lidl trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de email, telefon, adresa de corespondență, numărul bonului fiscal aferent cumpărăturilor efectuate)

În cadrul Campaniei vor fi acordate două tipuri de premii:

  • 50 premii fiecare constând într-un voucher de cumpărături în valoare de 30 Lei cu TVA inclusă, valabil în orice magazin Lidl de pe teritoriul României.
  • 1 premiu constând într-o excursie pentru două persoane în Grecia. Pachetul excursiei include biletele de avion dus - întors pentru două persoane, un sejur de 7 nopți pentru două persoane, în perioada 24.08.2015 - 30.08.2015, în Insula Corfu, Grecia, la hotelul Aquis Sandy Beach (4*), într-o cameră dublă, în regim All Inclusive. 

Premiile se vor acorda la finalul campaniei promoționale, la care vor participa toți utilizatorii înscriși și validați ca participanți în Campanie.