105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie pentru 2 persoane in Grecia!

 admin  25.09.2014  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  1553

concurs Gazeta Sporturilor

Ia-ţi toate cele 5 DVD-uri din seria “Capodopere ale filmului indian”. În fiecare zi de joi, începând cu data de 25 septembrie ai, împreună cu Gazeta Sporturilor, cîte un DVD cu un film indian excepţional.

Cumpără DVD-ul şi decupează din Gazeta Sporturilor talonul de concurs. Ai 5 DVD-uri şi 5 taloane diferite, numerotate de la 1 la 5.

Decupează toate cele 5 taloane şi completează-le cu datele tale personale, iar în spaţiile speciale trece seria unică de pe holograma DVD-urilor tale astfel. În spaţiul DVD 1 trebuie să treci seria unică de pe holograma de pe DVD-ul “Prietenii mei, elefanţii”, în spaţiul DVD 2, trebuie să treci seria unică de pe holograma de pe DVD-ul “O iubire de legendă”. Procedezi la fel pentru toate cele 5 DVD-uri.

După ce ai strîns toate cele 5 taloane şi le-ai completat cu seriile unice de pe hologramele DVD-urilor cumpărate, precum şi cu datele tale personale, trebuie să trimiţi taloanele, toate într-un singur plic, pe adresa: CONVERGENT MEDIA, str. Dionisie Lupu nr 64-66, parter, Astoria Center, sector 1 Bucureşti cu menţiunea “PENTRU CONCURS FILME INDIENE”. Data limită pentru expedierea plicurilor este 5 noiembrie.

Cîştigătorul marelui premiu va pleca de Revelion în Grecia, la împreună cu un prieten. Excursia va avea loc în perioada 29 decembrie 2014 - 2 ianuarie 2015.

DVD-urile din seria “Capodopere ale filmului indian” se vor găsi împreună cu Gazeta Sporturilor astfel:

  • 25 septembrie DVD “Prietenii mei, elefanţii”
  • 2 octombrie DVD “O iubire de legendă”
  • 9 octombrie DVD “Totul pentru răzbunare”
  • 16 octombrie DVD “Dragoste şi teroare”
  • 23 octombrie DVD “Mama India”

PARTICIPA LA CONCURS

Capodopere ale filmului indian concurs Gazeta Sporturilor