Acest concurs a expirat în data de 2014-11-01. Vezi concursurile active aici.
Luna Palmolive - Lasa-te invaluita de parfumurile naturii!

Campania "Luna Palmolive - Lasa-te invaluita de parfumurile naturii!" se desfăşoară în perioda 15 septembrie – 31 octombrie 2014.

Pentru participarea la Campanie, participantii trebuie sa achizitioneze produse participante de la raftul magazinelor participante orice gel de dus Palmolive si orice produs (sapun solid, sapun lichid si gel de dus) din gama Palmolive si pachetele promotionale ce contin aceste produse si sa pastreze bonul fiscal pe care il primesc in momentul achizitiei, in vederea validarii castigatorului. Valoarea cumulata a celor 2 produse Palmolive pe care consumatorul trebuie sa le achizitioneze pentru a castiga instant unul din miile de premii garantate este de 12 RON (TVA inclus). Consumatorul trebuie sa pastreze si sa prezinte bonul de casa pentru validare.

Pasul urmator dupa achizitionarea produselor Palmolive in valoarea de minim 12 lei (TVA inclus), din care unul dintre produs este un gel de dus marca Palmolive, si dupa ridicarea premiului garantat, este ca respectivul consumator sa trimita un SMS la numarul de telefon 1868 in perioada 15 septembrie – 31 octombrie 2014 cu textul “Palmolive urmat de numarul bonului de casa/facturii”. In aceast mod, consumatorul poate castiga prin tragere la sorti o excursie pentru doua persoane, cu toate cheltuielile incluse, in Dubai.

Premiul cel mare al concursului „Palmolive – Descopera o lume plina de placeri!” consta intr-o excursie pentru doua persoane in Dubai, Emiratele Arabe Unite, cu urmatoarele caracteristici:

  • Durata excursiei: 5 zile / 5 nopti
  • Perioada: 14-19 februarie 2015
  • Transport cu zbor Tarom de pe aeroportul Henri Coanda
  • Cazare hotel CITY MAX BUR DUBAI 3* sau similar
  • Nu include transferuri de la si catre aeroport
  • Masa in regim demipensiune (include micul dejun si cina)
  • Taxa turistica (taxa de oras) – nu este inclusa

Tragerea la sorti se va face pana la cel tarziu 20 noiembrie 2014 in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, unui reprezentant al Agentiei Fieldstar, precum si in prezenta unui avocat sau a unui jurist. Castigatorul va fi contactat in maxim 5 zile de la extragere.