107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie pentru 2 persoane in Alba Iulia!

 admin  31.10.2016  Vacante,Trageri la sorti  1307

concurs Lidl

Campania “1 Decembrie în Alba Iulia” este organizată și desfășurată în toate magazinele Lidl de pe teritoriul
Romaniei, in perioada 31.10.2016 - 06.11.2016. Promoția se desfășoară zilnic, în intervalul orar 07:00:00 – 22:00:00, respectiv pe durata programului de funcționare a fiecărui magazin Lidl.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie să achiziționeze produse comercializate din orice magazin Lidl de pe teritoriul României in valoare totala de cel puțin 50 lei, cu TVA inclus. Printre produsele achizitionate trebuie sa se regaseasca și minim 1 produs din gama sortimentală „Cămara Noastră”.

Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care face dovada achizitiei produselor din magazinele Lidl.

Participantii trebuie să completeze formularul destinat înscrierii în campanie pe site-ul surprize.lidl.ro. Pentru ca inscrierea in campanie sa fie validata, participantii trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, oras de resedinta, numărul bonului fiscal aferent cumpărăturilor efectuate). Datele de participare trebuie completate corect si complet astfel incat pe baza acestora sa se poata realiza identificarea si contactarea Participantului, in cazul in care acesta este desemnat castigator prin tragerea la sorti.

În cadrul campaniei vor fi acordate, un premiu constând într-o excursie pentru 2 persoane în Alba Iulia, județul Alba, incluzând: transport cu trenul din orașul de reședință al câștigătorului către Alba Iulia și retur, cazare 3 nopți în cameră dublă în hotel de 3*, mic dejun inclus.

Desemnarea castigatorului se va realiza prin tragere la sorti ce se va organiza in maxim 72 de ore de la incheierea campaniei. Participa la tragerea la sorți toti participantii care au achizitionat produse din magazinele Lidl si care au completat formularul de inscriere in campanie.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lidl castiga premii concurs saptamana romaneasca surprize.lidl.ro concurs 1 Decembrie


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail