98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie la ski in Bulgaria in statiunea Bansko si alte premii!

 admin  2014.11.17  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  1378

concurs Magic FM

Magic FM este Radioul lui Mos Craciun si in acest an!

Pentru a 6-a oara consecutiv scriem cu ajutorul vostru un nou capitol in cartea povestilor frumoase de sarbatori. Va invitam sa intrati chiar acum in echipa Spiridusilor Magic FM si sa alegeti voi muzica pentru Magic FM - Radioul lui Mos Craciun, postul de radio preferat al intregii familii!

Ascultati si votati melodiile voastre preferate din lista si vom asculta impreuna aceste cantece din 1 Decembrie! Puteti rasfoi intreaga lista pentru a alege, puteti folosi comanda de cautare printre sutele de piese si puteti sa ne propuneti si voi alte cantece de iarna pe care ati vrea sa le ascultam!

Nu uitati sa invitati in echipa spiridusilor alti 5 prieteni in perioada 15 noiembrie - 15 decembrie 2014 si veti intra in cursa pentru unul dintre cele 11 daruri speciale din tolba Mosului!

Spuneti tuturor ca Magic FM este Radioul lui Mos Craciun si in 2014!

Premii:

  • 5 parfumuri de dama sau barbatesti in valoare de pana la 400 lei fiecare;
  • 1 aparat vibromasaj in valoare de pana la 600 lei;
  • 1 telefon Smartphone in valoare de pana la 500 lei;
  • 3 genti de piele laptop in valoare de pana la 400 de lei bucata;
  • 1 Excursie la ski in Bulgaria in statiunea Bansko x 2 persoane in valoare de pana la 2.500 lei, 4 nopti cazare la hotel de 3*, in camera dubla, mic dejun inclus

Extragerea castigatorilor are loc pe 16 decembrie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

Radioul lui Mos Craciun concurs Magic FM echipa Spiridusilor Magic FM statiunea Bansko concursuri online spiridusi aparat vibromasajNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.