Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
Cheama imaginatia la joaca!

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei in perioada 01.06.2015 - 30.06.2015, de luni pana duminica, exclusiv in magazinele Billa, in conformitate cu programul de functionare al Magazinelor, afisat la sediul acestora.

Produsele participante la Campanie sunt exclusiv produsele Ferrero marca “Kinder Semifreddi”, respectiv:

  • Kinder Felie de Lapte in ambalaj de 28 de gr;
  • Kinder Pingui in ambalaj de 30 gr;
  • Kinder Maxi King in ambalaj de 35 gr;

comercializate de catre Organizatori pe teritoriul Romaniei, in Locatiile participante.

Pentru ca un Participant sa poata participa la prezenta Campanie si sa poata intra in posesia unuia dintre premiile acordate in cadrul prezentei Campanii, acesta trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • Sa achizitioneze, in Perioada Campaniei , din oricare din Locatiile participante, minim 1 Produs participant sau mai multe Produse Participante (in orice combinatie), in valoare totala de minim 10 RON, specificat(e) pe acelasi bon fiscal emis in Locatia Participanta respectiva.
  • Pentru a fi validat, Bonul fiscal trebuie sa fie emis in Perioada Campaniei, mai precis in oricare zi din Perioada Campaniei (01.06.2015 – 30.06.2015), de oricare Locatie participanta, sa ateste achizitionarea Produselor participante conform Regulamentului Oficial si sa nu aiba inscrisa nicio mentiune legata de acordarea anterioara, pe baza sa, a vreunui premiu, in cadrul acestei Campanii.
  • Dupa validarea bonului fiscal de catre casierul Billa, Participantul va primi pe loc, in limita stocului disponibil de astfel de premii in Locatia participanta respectiva, un premiu constand intr-un set de 2 piese puzzle „Morsa-pingu-urs”. In cazul in care pe baza aceluiasi bon fiscal sunt achizitionate mai multe seturi de Produse participante in valoare de minim 10 RON fiecare, Participantului respectiv i se vor acorda pe loc, in limita stocului disponibil, cate un premiu constand intr-un set de 2 piese puzzle „Morsa-pingu-urs” pentru fiecare set astfel achizitionat, fara insa a se putea acorda aceluiasi Participant mai mult de 5 premii pe zi.
  • Ridicarea premiilor constant in seturi puzzle „Morsa-pingu-urs” se va putea face in fiecare locatie participanta, in orarul de functionare al magazinului, dupa cum urmeaza, dar fara a se limita la:
    • De luni pana sambata intre orele 07:00 - 23:00
    • Duminica intre orele 07:00 - 22;00.
  • In momentul oferirii premiului, casierul va bifa pe bonul fiscal Produsele participante pentru care acesta a fost oferit, cu mentiunea „acordat premiu”.
  • In cazul in care Participantul respectiv detine un card de fidelitate Billa si bonul fiscal este eligibil, Participantul este inscris automat pe baza cardului la tragerea la sorti in urma careia poate fi desemnat unul din cei 4 castigatori ai unui voucher pentru o excursie pentru 4 persoane (2 adulti si 2 copii), la parcul de distractii Legoland Deutschland Resort din Germania. Un Participant la prezenta Campanie (identificat prin intermediul cardului Billa) va fi inscris automat la tragerea la sorti (va primi o sansa), cu ocazia fiecarei achizitii de Produse participante (dovedita printr-un singur bon fiscal) efectuate in Perioada Campaniei.

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt urmatoarele:

  • 4.500 de premii constand intr-un set de 2 piese puzzle „Morsa-pingu-urs”, care se vor acorda pe loc;
  • 4 vouchere fiecare constand intr-o excursie la parcul de distractii Legoland Deutschland Resort din Germania (voucher ce va putea fi utilizat in perioada 1 iulie – 31 octombrie 2015).

Tragerea la sorti va avea loc in intervalul a maxim 15 zile de la data finalizarii promotiei, respectiv pana in 15.07.2015, la sediul Organizatorului Billa Romania S.R.L. Extragerea castigatorilor se va face prin intermediul unui sistem electronic securizat de extragere pe baza unei evidente in care sunt mentionati toti posesorii Billa Card Plus care au achizitionat in Perioada Campaniei Produs (e) Participant(e) in valoare de minim 10 LEI (TVA inclus) conform bon fiscal justificativ.