Acest concurs a expirat în data de 2015-05-26. Vezi concursurile active aici.
Efectul Oh!

Campania promotionala “Efectul Oh!” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 19 martie – 25 mai 2015.

Campania va avea 2 etape:

  1. Etapa 1: 19 martie – 26 aprilie 2015;
  2. Etapa 2: 11 mai – 25 mai 2015;

Pentru a se inscrie in concurs prin intermediul paginii web utilizatorii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

Etapa 1:

  • a) Sa acceseze pagina de concurs efectuloh.elle.ro;
  • b) Sa incarce o poza cu utilizatoarea intr-o rochie pe platforma online. Poza pe care o incarca trebuie sa fie cu participanta si sa detina drepturile pentru aceasta imagine;
  • c) Sa completeze complet si corect toate datele din formularul de inscriere. Dupa aceasta etapa i se va genera o pagina proprie cu coperta virtuala Elle.

Etapa 2:

  • d) Sa voteze unul din cele 3 clipuri de la sedinta foto cu castigatoarele etapei 1;
  • e) Sa completeze complet si corect datele din formularul de concurs.

La finalul Etapei 1, toate inscrierile vor fi notate de catre juriul format din Razvan Fodor (TV Star) si Roxana Voloseniuc (Redactor Sef Elle Romania). In urma jurizarii, se vor alege 3 castigatoare si 3 rezerve care vor beneficia de un Total Makeover marca Elle format din Hairstyling, Makeup si Sesiune foto. In urma acestor transformari vor rezulta 3 clipuri care vor fi promovate in Etapa 2.

Fiecare clip va putea fi votat de catre participanti o singura data si prin aceasta actiune utilizatorii vor intra in tragerea la sorti pentru premiul format dintr-o excursie la munte pentru un week-end impreuna cu Noul Opel Corsa cu plinul facut.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii promotionale sunt:

  • Etapa 1: 3 x Total makeover format din make-up, hairstyle si sedinta foto profesionala.
  • Etapa 2: 3 x Excursie la munte in Romanie impreuna cu test drive cu Noul Opel Corsa (de vineri dimineata pana luni dimineata) si plinul facut, cazare si mic dejun pentru 2 persoane pentru 2 nopti. Masina va fi pusa la dispozitia Castigatorului de catre dealerul Partenerului pentru o perioada de maxim 72 ore, pe baza unui proces-verbal incheiat intre parti si avea rezervorul plin, asigurare RCA si asigurare Casco, ambele fiind valabile doar in cazul circulatiei pe drumurile publice nationale.

La finalul perioadei de inscriere din Etapa 1, Organizatorul impreuna cu juriul desemnat va selecta si valida cele 3 castigatoare impreuna cu cele 3 rezerve si le va afisa pe site pe data de 27 aprilie 2015. Dupa finalizarea Etapei 2 se vor extrage 3 castigatori si 3 rezerve dintre toti participantii care au votat una din cele 3 clipuri. Castigatorii din Etapa 2 vor fi extrasi prin tragere la sorti la finalul perioadei de inscriere, daca au indeplinit toate conditiile specificate in prezentul Regulament.