Acest concurs a expirat în data de 2017-04-25. Vezi concursurile active aici.
Tuborg da tonul! Intra in aplicația Tuborg da tonul la premii iar noi te trimitem la mare de 1 Mai alaturi de 3 prieteni.

Campania "Tuborg da tonul" se desfasoara in perioada 31 martie 2017, ora 14:00 - 24 aprilie 2017, ora 24:00.

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa acceseze aplicatia dedicata disponibila pe pagina Facebook TuborgSound si sa isi creeze un cont unic, completand datele personale din formularul de inscriere: nume, prenume, adresa de email, numar telefon, data nasterii.  Aplicatia ii va afisa fiecarui participant 6 intrebari, continand o serie de imagini, care se afiseaza pe rand, iar participantul trebuie sa opreasca seria de imagini (tip gif) la imaginea care raspunde fiecarei intrebari. Fiecare imagine din seria tip gif este asociata unui profil, dintre urmatoarele: Rock, Create, Cheer, Feel, Explore. La minim 2 raspunsuri associate unuia din profilurile mentionate mai sus, se stabileste profilul corespunzator participantului, afisandu-i o descriere.

Participantii trebuie sa isi creeze o echipa, invitand 3 prieteni prin intermediul retelei de socializare Facebook sau prin e-mail. Prietenul invitat are optiunea sa accepte sau sa refuze. Participantul poate inlocui prietenii care nu raspund sau refuza participarea. Cand echipa este completa (cei 3 prieteni au acceptat, si au completat testul raspunzand la cele 6 intrebari) participantul se va califica la tragerea la sorti. Prietenii invitati trebuie deasemenea sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti pana la data de 31 martie 2017.

În cadrul acestei campanii, organizatorul va acorda 7 premii ce constau in:

  • Premiul mare - 1 echipa a cate 4 membri / echipa:  1 mai in Vama Veche in valoare de 1,800 RON. Premiul include: cazare pentru 1 castigator + 3 prieteni - 2 camere duble in Vama Veche, Hotel Casa Cornel: 600 lei / camera / 3 nopti (29 aprilie – 2 mai cu plecare in data de 2 mai) si transport pentru 1 castigator + 3 prieteni: bani de transport in limita a 150 lei / persoana.
  • Premii medii - 4 echipe a cate 4 membri / echipa: cate o camera foto pentru leader de echipa (identificat ca cel care s-a inscris si a invitat cei 3 prieteni) + 3 selfiestick (pentru prieteni).
  • Premii mici - 2 echipe a cate 4 membri / echipa: cate 1 selfie stick pentru fiecare membru din echipa.

Castigatorii premiilor detaliate in cadrul sectiunii 7 se vor stabili prin tragere la sorti, ce va avea loc in data de 25 aprilie 2017. Tragerea la sorti se va realiza de catre o comisie formata din 2 reprezentanti ai organizatorului si va fi atestata de catre un avocat.