76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie la Venetia pentru 2 persoane si saptamanal un voucher valoric sau variate produse cosmetice/ bijuterii!

 admin  2016.11.09  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  1979

concurs Carespot

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 12.09.2016 – 20.12.2016

Fiecare persoana care efectueaza o comanda pe Carespot in perioada de desfasurare a concursului este inscrisa automat in concurs. Suma fiecarei comenzi ii poate aduce participantului una sau mai multe sanse de castig. Mai exact, fiecare 30 lei cheltuiti ii aduce clientului o sansa de castig. O comanda de 60 Lei va aduce doua sanse de castig, o comanda de 100 Lei va aduce 3 sanse de castig, samd.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti in fiecare zi de joi a fiecarei luni din perioada de desfasurare a concursului astfel:

  • Premii saptamanale ce pot avea forma unui voucher valoric sau variate produse cosmetice / bijuterii.
  • Premiul cel mare este o excursie la Venetia pentru doua persoane in perioada 18 februarie 2017 - 20 februarie 2017 (city break) - cazarea fiind asigurata la hotelul The Plaza Mestre Venice ****, zborul fiind asigurat de catre compania WizzAir.

Premiile acordate nu se pot converti in bani. Premiile nu pot fi folosite decat de titularul/castigatorul premiului.

Toti castigatorii extrasi prin tragere la sorti vor fi contactati de catre Organizator conform informatiilor furnizate de catre participanti. De asemenea, numele castigatorilor va fi postat pe site-ul www.carespot.ro precum si pe celelate medii de socializare ale organizatorului.

Premiile vor putea fi revendicate la sediul organizatorului sau se poate solicita transmiterea lor prin curierat rapid in termen de 7 zile de la data extragerii. Premiile nerevendicate se anuleaza. Toate taxele de expeditie a premiilor vor fi suportate de organizator.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Carespot castiga premii excursie la Venetia castiga excursie