Acest concurs a expirat în data de 2015-02-25. Vezi concursurile active aici.
Reteta Dragostei la Carrefour.

Loteria Reţeta Dragostei la Carrefour se desfăşoară pe parcursul a 12 zile calendaristice din data de 13.02.2015 pậnă în data de 24.02.2015 (inclusiv).

În vederea înscrierii la loteria publicitară “Reţeta Dragostei la Carrefour” participanţii trebuie să acceseze pagina concursului, din data de 13.02.2015 până la data de 24.02.2015 şi să completeze formularul de înscriere. Pentru înscriere, participanţii trebuie să utilizeze contul facebook personal si sa completeze formularul de înregistrare cuprinzând câmpurile afişate cu următoarele date: Nume, Prenume, Adresa de Email, Număr de Telefon, Oraşul de interes pentru a se conecta cu userii din acelaşi oraş si pentru a face o poză, Data Naşterii şi Sexul. Datele completate trebuie să fie similare cu cele din cartea de identitate a participantului (excepţie face oraşul hipermarketului de interes).

Următorul pas (descris mai jos pentru fiecare opţiune) este obligatoriu pentru înscrierea in tragerea la sorţi pentru Marele Premiu sau pentru Premiile Secundare şi este diferit în funcţie de optiunea iniţiala a participantului.

Opţiunea Îmi Caut Perechea:

După ce participantul a completat cu succes formularul cu datele personale următorul pas constă în alegerea unor opţiuni personale în materie de sex si vârsta persoanelor cu care doreşte să comunice. De asemenea, alegerea a minim 3 produse preferate e necesara pentru a merge mai departe. În urma completării datelor personale si a preferintelor, participantul se va putea înregistra efectiv în concurs prin accesarea butonului "Trimite".

În acest moment participantul este înscris în tragerea la sorţi doar pentru Premiile Secundare. Pentru a fi înscris si în tragerea la sorţi pentru Marele Premiu e necesar ca participantul să urce în Galeria websiteului carrefour.ro/reteta-dragostei o poză facută împreună cu perechea găsită prin intermediul carrefour.ro/reteta-dragostei la panoul Reţeta Dragostei la Carrefour disponibil în toate hipermarketurile Carrefour din ţară. În momentul în care poza urcată este aprobată de un reprezentant Carrefour si devine publica in secţiunea Galerie din websiteul carrefour.ro/reteta-dragostei participantul este considerat înscris şi în tragerea la sorţi pentru Marele Premiu.

Opţiunea Sunt într-o relaţie:

Dupa ce participantul a completat cu succes formularul cu datele personale următorul pas constă în alegerea partenerului (prin completarea numelui acestuia din urmă si a adresei de email) cu care intenţionează să se înscrie în tragerea la sorţi pentru Marele Premiu. Urmatorul pas pentru a finaliza înscrierea în tragerea la sorţi pentru Marele Premiu si pentru Premiile Secundare constă în urcarea pozei făcute împreună cu partenerul ales la panoul Reteta Dragostei la Carrefour disponibil în toate hipermarketurile Carrefour din ţară. În momentul în care poza urcată este aprobată de un reprezentant Carrefour si devine publica in secţiunea Galerie din websiteul carrefour.ro/reteta-dragostei participantul este considerat înscris în tragerea la sorţi pentru Marele Premiu sau pentru Premiile Secundare.

In cadrul loteriei publicitare “ Reţeta Dragostei la Carrefour” se vor acorda 3 premii constând în:

  • Marele Premiu care constă într-o excursie pentru 2 persoane în oraşul Veneţia în perioada 06.03.2015 - 09.03.2015. Pachetul include 3 nopţi cazare în hotelul BEL SITO, mic dejun, 2 bilete de avion dus - întors (cu compania aeriana WizzAir), taxe de aeroport, 1 (un) bagaj de cală pentru 2 persoane, transfer aeroport Treviso-Piazzale Roma - aeroport Treviso.
  • Premiu Secundar Femei care constă într-un telefon Samsung S5 Mini Alb care se poate folosi în orice reţea din Uniunea Europeana.
  • Premiu Special Bărbaţi care constă într-un telefon Samsung S5 Mini Negru care se poate folosi în orice reţea din Uniunea Europeana.

Premiile loteriei vor fi acordate prin tragere la sorţi în data de 25.02.2015, orele 15:00 astfel

  • Câştigătorul Marelui Premiu care constă într-o excursie, va fi extras din 
    • toţi participantii care au ales opţiunea Sunt Într-o Relaţie şi au urcat o poză (făcută la panoul Reţeta Dragostei la Carrefour disponibil în toate hipermarketurile Carrefour din tara) in secţiunea Galerie din websiteul carrefour.ro/reteta-dragostei, care a fost aprobată de un admin, reprezentant Carrefour.
    • toti participantii care au ales optiunea Îmi Caut Perechea şi au urcat o poză (făcută la panoul Reţeta Dragostei la Carrefour disponibil în toate hipermarketurile Carrefour din tara) in secţiunea Galerie din websiteul carrefour.ro/reteta-dragostei care a fost aprobată de un admin, reprezentant Carrefour. 

Câştigătorul Premiului Secundar Bărbaţi (Samsung Galaxy S5 Mini Negru) va fi extras dintre toti participanţii care au ales optiunea Bărbat din formularul de date personale si au respectat urmatoarele conditii:

  • Cei care au ales optiunea Sunt intr-o Relatie au urcat o poză (făcută la panoul Reţeta Dragostei la Carrefour disponibil în toate hipermarketurile Carrefour din tara) in secţiunea Galerie din websiteul carrefour.ro/reteta-dragostei care a fost aprobată de un reprezentant, admin Carrefour.
  • Cei care au ales optiunea Imi Caut Perechea au completat cu succes datele personale si preferintele si au apasat butonul Trimite cu succes.

Câştigătorul Premiului Secundar Femei (Samsung Galaxy S5 Mini Alb) va fi extras dintre toti participanţii care au ales optiunea Femeie din formularul de date personale si au respectat urmatoarele conditii:

  • Cei care au ales optiunea Sunt intr-o Relatie au urcat o poză (făcută la panoul Reţeta Dragostei la Carrefour disponibil în toate hipermarketurile Carrefour din tara) in secţiunea Galerie din websiteul carrefour.ro/reteta-dragostei care a fost aprobată de un reprezentant, admin Carrefour.
  • Cei care au ales optiunea Imi Caut Perechea au completat cu succes datele personale si preferintele si au apasat butonul Trimite cu succes.

Acelaşi participant poate câştiga Marele Premiu şi Premiul Secundar aferent sexului declarat.