98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie la Targul de Craciun de la Viena sau unul dintre cadourile speciale!

 admin  2017.11.24  Diverse,Vacante,Trageri la sorti,Invitatii  939

concurs Romantic FM

Spiritul sărbătorilor se apropie și ne gândim cu emoție la cei dragi, la colinde, la mirosul de brad, la vâscul din pragul uşii și cadourile lui Moş Crăciun. 

Romantic FM te invită să retrăiești bucuria tainică a sărbătorilor în atmosfera inconfundabilă de pe 101.9 FM și www.romanticfm.ro.

În perioada 20 noiembrie – 10 decembrie, ascultă cele mai frumoase cântece la Romantic FM, prinde indiciile zilnice și trimite-le, prin sms sau pe Whatsapp, la numărul 0756561000!

Poți câștiga o excursie laTârgul de Crăciun de la Viena sau unul dintre cadourile noastre speciale!

Petrece Sărbători cu cântece romantice!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Romantic FM castiga premii Targul de Craciun de la VienaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.