105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie la Oktoberfest sau unul dintre premiile garantate!

 admin  2014.07.13  Diverse,Electronice,Tablete,Vacante,Trageri la sorti,Castig instant  2657

concurs legrand

Cu Legrand, totul e simplu! Produsele noastre sunt usor de instalat, iar premiile pe care ti le oferim sunt oferite garantat!

Tot ce ai de facut este sa cumperi produse Legrand din gamele Niloe si Soho - echipamente de protectie si distributie si sa inscrii fiecare factura pe site!

Campania promotionala "Instalezi usor, castigi garantat" se desfasoara in perioada: 07.07.2014 ora 12:00, inclusiv, si se va incheia la data de 30.09.2014 ora 23:00, inclusiv.

In cadrul campaniei "Instalezi usor, castigi garantat" vor fi acordate premii in functie de urmatoarele praguri:

  • Pragul 1 - atins pentru facturi validate in valoare de 1.000 RON + TVA. Participantii la campanie care vor atinge acest prag vor putea alege intre urmatoarele premii: set de accesorii Bosch, detector de tensiune fara contact Chauvin-Arnoux si set de scule Legrand (dezizolator conductori si sablon de instalare cu poloboc).
  • Pragul 2 - pentru facturi validate in valoare de 1500 RON + TVA. Participantii la campanie care vor atinge acest prag vor putea alege intre urmatoarele premii: salopeta, surubelnita cu acumulator Black&Decker sau indicator joasa de tensiune.
  • Pragul 3 - pentru facturi validate in valoare de 2000 RON + TVA. Participantii la campanie care vor atinge acest prag vor putea alege intre urmatoarele premii: radio cu ceas Philips, masina de gaurit cu percutie Skil sau multimetru digital portabil.
  • Pragul 4 - pentru facturi validate in valoare de 4000 RON + TVA. Participantii la campanie care vor atinge acest prag vor putea alege intre urmatoarele premii: tableta Samsung si multimetru digital profesional Multimetrix.
  • Premiul cel mare - o excursie la Munchen, in Germania, pentru doua persoane, in perioada festivalului Oktoberfest ( excursia include: bilete de avion, cazare la un hotel de 4 stele si mic dejun inclus)

Pentru a participa la Campanie un participant trebuie sa:

  • ​Iti faci cont de utilizator, folosind o adresa de mail pe care o utilizezi frecvent
  • Cumperi produse Legrand, pastrezi facturile si intri in cont
  • Completezi numarul si datele facturii (Atentie: pentru fiecare factura, trebuie sa selectezi optiunea "Introdu factura noua")
  • Verifici oricand care este suma pe care ai strans-o si de cat mai ai nevoie pentru a primi premiile. Trebuie doar sa selectezi optiunea "Centralizare facturi introduse"
  • La sfarsitul campaniei primesti garantat premiile, in functie de suma adunata.

Un participant se poate inscrie de mai multe ori in Campanie si are dreptul de a castiga mai multe premii.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului marelui premiu se va efectua electronic in data de 15.09.2014, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

castiga premii concursuri excursie la Munchen excursie Oktoberfest castiga garantatNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.