Beauty • Diverse • Vacante • Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga o excursie la Miami, 3 sesiuni de Shopping VIP si 10 seturi de parfumerie de lux sau machiaj!

Adăugat de concursoman în data de 2015.12.21 • 1851 vizualizări

concurs Douglas

Welcome to the house of surprise.

Concursul începe la ora 10:00, pe data de 01 decembrie 2015 şi se încheie la ora 22:00 pe data de 31 decembrie 2015.

Concursul este organizat pe teritoriul României şi se desfăşoară în reteaua magazinelor Douglas (in spatiile in care se comercializeaza produse cosmetice) din Romania: Baneasa Shopping City, Unirea Shopping Center, Promenada Floreasca (Bucuresti), Sun Plaza Mall (Bucuresti), Afi Palace Cotroceni (Bucuresti), Mega Mall (Bucuresti), Coresi Shopping Resort (Brasov), City Park Mall (Constanta), Lotus Center (Oradea), Mures Mall (Targu Mures), Polus Center Cluj (Cluj), Promenada Mall (Sibiu), Iulius Mall (Timisoara), Electroputere Parc (Craiova), Gold Plaza (Baia Mare), Palas Mall (Iasi), Ploiesti Shopping City (Ploiesti), AFI Palace Ploiesti (Ploiesti).

Procedura concursului:

  • Participantul trebuie sa cumpere din reteaua magazinelor Douglas produse in valoare de minim 250 de lei, in perioada 01 - 31 decembrie  2015. Participantul poate avea mai multe achizitii de produse si pentru fiecare astfel de achizitii de minim 250 de lei pe un singur bon fiscal poate primi un nou talon de inscriere la tombola.
  • Participantul trebuie să completeze corect si lizibil toate campurile de pe talonul de participare.
  • Participantul trebuie să comunice organizatorului prin completarea talonului de inscriere la concurs, următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate, adresa unde locuieşte permanent în mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul. Participantul trebuie sa completeze pe talon numarul si data bonului fiscal pentru care a primit dreptul de a completa talonul de concurs.
  • Participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta achizitia in urma careia a primit talonul de participare la concurs. Participantii desemnati castigatori pot beneficia de premiile concursului, doar daca prezinta bonul fiscal in original reprezentantilor organizatorici, prin care atesta achizitia in valoare de minim 250 de lei din magazinele Douglas, achizitie realizata in perioada de desfasurare a concursului. In lipsa bonului fiscal castigatorul nu isi poate ridica premiul, iar organizatorul va contacta rezerva.

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • 1 voucher pentru o excursie la Miami in valoare de 3.500 euro
  • 3 sesiuni de Shopping VIP in valoare de 2.100 lei
  • 10 set de parfumerie de lux sau machiaj in valoare de 3.056 lei

Tragerea la sorti prin intermediul careia se va declara castigatorul va avea loc pe data de 11 ianuarie  2016, ora 15:00. Se vor extrage 14 castigatori si cate 2 rezerve pentru fiecare premiu (in total 28 rezerve).Tragerea la sorţi a castigatorilor va fi efectuata prin procedeul de extragere aleatorie, fara revenire, din urna in care au fost colectate toate taloanele completate pentru inscrierea la concurs si va avea loc in magazinul Douglas din Baneasa Shopping City, Soseaua Bucuresti – Ploiesti nr. 42D, Sector 1, Bucuresti  în prezenţa unei comisii de validare.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS