Acest concurs a expirat în data de 2015-12-08. Vezi concursurile active aici.
Lasa-te inspirata de vedete, desprinde-ti parul si arata-ne intr-un clip cat de mandra esti de parul tau.

Campania va incepe in data de 09 noiembrie 2015 si se va incheia la data de 07 decembrie 2015.

Campania se va desfasura prin intermediul retelei Instagram si pe site-ul dedicat campaniei.

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa incarce si sa posteze pe reteaua Instagram un clip cu propriul "hair flip" (un joc cu parul), setat public, cu hashtagul campaniei #Batistehairflip. Toate clipurile urcate pe Instagram cu #Batistehairflip vor intra intr-un proces de moderare, iar daca respecta prevederile regulamentului oficial vor fi agregate in site-ul campaniei.

La campanie pot participa si persoanele care nu detin un cont de Instagram, acestia avand posibilitatea de a se inscrie direct pe site, prin completarea formularului de inscriere. Dupa completarea formularului, participantii vor avea posibilitate sa-si incarce clipul cu propriul hair flip pentru a participa la campanie.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera in total 20 premii:

  • 19 premii secundare, reprezentand "necesarul de Batiste pentru un an", constand in 12 produse din gama Batiste prezente in Romania
  • 1 premiu special ce consta intr-o excursie de 3 zile consecutive la Londra pentru doua persoane

Campania va fi endorsata de 4 bloggerite, intr-o ordine ce va fi dezvaluita pe parcursul campaniei: Andreea Ibacka, Dana Rogoz, Adelina Pestritu, Fabulous Muses, pe blogurile acestora, pe canalul de Youtube pentru Adelina Pestritu si pe conturile lor oficial de Instagram.

La finalul campaniei, fiecare bloggerita va desemna 5 clipuri preferate, care vor reprezenta castigatorii premiilor secundare. Din cele 20 de clipuri selectate se va trage la sorti castigatorul premiului principal.

Marele premiu se va acorda prin tragere la sorti electronica, in data de 07.12.2015.