108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie la Ierusalim, 15 televizoare LED si 3.000 de bunatati!

 admin  2015.03.31  Electronice,Vacante,Trageri la sorti  1556

concurs Iulius Mall

Pentru că Sărbătorile Pascale sunt mai frumoase în familie, Iulius Mall Suceava le propune clienţilor să le petreacă acasă, împreună cu persoanele dragi. Cumpărăturile pentru Paşte sunt răsplătite cu daruri care să le aducă bucurie: o excursie la Ierusalim, 15 televizoare LED şi 3.000 de bunătăţi.

În acest an, Iulius Mall Suceava îi invită pe clienţi să descopere cât de frumos este „De Paşte, împreună, acasă”.

Campania se desfăşoară în perioada 28 martie – 11 aprilie 2015, oferind mii de premii primăvăratice pentru cei care îşi aşteaptă familia aproape de Sărbătorile Pascale.

Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la magazinele lor preferate, se prezintă cu bonul fiscal la Centrul Info şi completează taloanele pot participa la tombola organizată de Iepuraşul de la Iulius Mall.

Marele premiu va fi acordat pe 11 aprilie 2015, prin tragere la sorţi, cel mai norocos client fiind răsplătit pentru fidelitatea sa cu un sejur la Ierusalim. Marele câştigător şi perechea sa vor pleca într-un pelerinaj pentru suflet, unde vor putea vizita Zidul Plângerii, Biserica Sfântului Mormânt şi multe alte obiective. 

În plus, în urma extragerilor zilnice, 15 clienţi vor fi premiaţi cu câte un televizor LCD performant, care va aduna toată familia în jurul lui, petrecând sărbătorile împreună. Clienţii mall-ului vor fi vizitaţi de Iepuraş şi pentru a le îmbogăţi masa. Zilnic, primii 200 de clienţi vor fi premiaţi instant cu bunătăţi: cozonaci, pască, răcoritoare, iepuraşi de ciocolată şi produse tradiţionale de Paşte.


PARTICIPA LA CONCURS

Iulius Mall Suceava concurs Iulius Mall concursuri online concurs Paste excursie la IerusalimNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.