Acest concurs a expirat în data de 2018-04-16. Vezi concursurile active aici.
Conecteaza-ti simturile la carnavalul viitorului din Las Vegas!

Campania Kent “YOUniverse of inspiration​” este organizata si desfasurata in perioada 15 ianuarie 2018 - 15 aprilie 2018, inclusiv.

Produsele participante la campanie sunt urmatoarele pachete de tigarete Kent: Kent Flow (Blue, Silver), Kent Switch (94s, KS), Kent Core 94s (variantele Black, Blue, Silver, White), Kent Core KS (Blue, Silver, White), Kent Nanotek (White, Silver), Kent Mode (Blue, Silver si Switch), Kent Mix Azure si Kent Neopods (toate variantele) care au tiparit sub capac un cod unic.

Fiecare pachet participant la aceasta campanie contine un cod unic format din 9 sau 10 caractere alfanumerice. Codul unic participant la campanie este tiparit pe interiorul capacului pachetului de tigarete participant. 

Campania Kent “YOUniverse of inspiration​” se desfasoara prin intermediul aplicatiei mobile THE YOUniverse (disponibila pentu iOS si Android) si pe www.youniverse.ro (site disponibil si pentru telefon mobil), prin intermediul carora persoanele adulte si fumatoare pot inregistra coduri in scopul participarii la aceasta campanie. 

La prima accesare a site-ului/ a aplicatiei mobile, un participant trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa completeze numarul de telefon mobil; participantul va primi un cod de activare prin SMS, pe numarul de telefon completat;
  • sa introduca codul primit prin SMS;
  • sa completeze urmatoarele informatii in formularul de inregistrare: E-mail/Confirma e-mail, Parola/Confirma parola, Data Nasterii, Orasul in care doreste sa participe la evenimentele YOUniverse si un cod participant valid;

Dupa crearea contului, pentru accesarea aplicatiei mobile/ site-ului, participantii trebuie sa introduca doar numarul de telefon mobil si parola setata. Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor.

Un participant poate introduce maxim 15 coduri valide intr-o saptamana (de luni pana duminica), indiferent de metoda folosita pentru inscriere pe perioada de desfasurare a acestei campanii.

In cadrul acestei campanii vor fi oferite urmatoarele premii:

  • Marele premiu o excursie la Festivalul EDC LAS VEGAS 2018. Se va acorda prin tragere la sorti. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa introduca minim un cod valid in perioada 15 Ianuarie 2018 – 26 Februarie 2018 (un cod valid = o sansa la acest premiu);
  • Premii Saptamanale – un iPhone X. Acest tip de premiu se va acorda prin trageri la sorti saptamanale. Fiecare cod introdus in saptamana anterioara tragerii la sorti reprezinta o sansa in tragerea la sorti pentru premiul respectiv.
  • Premii instant – pachet de tigarete KENT, bricheta KENT, ochelari VR. Se acorda conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in campanie este castigator sau nu al unui premiu, respectiv premiul castigat. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem).
  • Invitatii evenimente – pe perioada acestei campanii, participantii au posibilitatea inscrierii la evenimentele prezentate in platforma THE YOUniverse. Pentru a acumula o sansa pentru aceste premii, participantii trebuie sa raspunda la intrebarile din chestionarul disponibil pentru fiecare eveniment.

Un participant poate castiga maxim cate un premiu din fiecare categorie si 4 premii instant.

Toate tragerile la sorti se vor efectua electronic in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea campaniei si vor fi asistate de un notar public. Tragerea la sorti electronica presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorii dintr-o baza de date ce contine numarul de telefon mobil si numarul de sanse pentru premiul respectiv.

Castigatorii desemnati prin tragere la sorti trebuie sa faca dovada, la cererea organizatorilor, a cel putin unui capac de la pachetele participante cu un cod valid inscris de acesta, nedeteriorat, lizibil (nu se accepta fotocopii).

Pentru premiul constand in excursia la Festivalul EDC LAS VEGAS 2018, tragerea la sorti va avea loc pe 27 Februarie 2018. La aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 15 Ianuarie 2018 – 25 Februarie 2018 in platforma The YOUniverse. Fiecare participant va intra in tragerea la sorti finala cu numarul de sanse acumulate in perioada corespunzatoare (numarul de coduri valide introduse = numarul de sanse pentru acest premiu). In cadrul fiecarei trageri la sorti, se vor extrage un castigator si 10 rezerve.

Pentru a avea o sansa in tragerea la sorti saptamanala, fiecare participant trebuie sa inscrie in Campanie minim un cod valid, in saptamana anterioara tragerii la sorti, indiferent de modalitatea de inscriere si sa-l aloce unuia dintre premiile saptamanii respective. Tragerile la sorti se vor desfasura dupa cum urmeaza:

  • pe 23 Ianuarie 2018, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 15 - 21 Ianuarie 2018 (inclusiv);
  • pe 30 Ianuarie 2018, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 22 - 28 Ianuarie 2018 (inclusiv);
  • pe 6 Februarie 2018, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 29 Ianuarie – 4 Februarie 2018 (inclusiv);
  • pe 13 Februarie 2018, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 5 – 11 Februarie 2018 (inclusiv);
  • pe 20 Februarie 2018, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 12 – 18 Februarie 2018 (inclusiv);
  • pe 27 Februarie 2018, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 19 – 25 Februarie 2018 (inclusiv).

La fiecare tragere la sorti saptamanala se va extrage cate un castigator pentru fiecare premiu saptamanal si cate 10 rezerve pentru fiecare castigator.

In perioada 15 Ianuarie 2018 – 25 Februarie 2018 vor fi oferite urmatoarele premii:

  • Marele premiu
    • 1 x Excursie EDC LAS VEGAS
  • Premii saptamanale
    • 6 x iPHONE X, 64GB
  • Premii instant
    • 16.800 x Pachet tigarete KENT
    • 8.000 x Bricheta
    • 6.300x Ochelari VR

Organizatorul concursului este British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.