98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie la Disneyland Paris, o experienta de poveste, pentru tine si cei dragi!

 admin  2017.06.16  Vacante,Trageri la sorti  1276

concurs Orange

Cu Orange TV Go poți câștiga o excursie la Disneyland® Paris, o experiență de poveste, pentru tine și cei dragi.

Tot ce trebuie să faci este sa urmaresti canalele Disney Channel și Disney Junior în perioada 15 iunie - 16 iulie 2017 .

Cum accesezi aplicația:

  • intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play
  • intră în aplicație folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange și ai acces nelimitat la canalele Disney Channel și Disney Junior în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Un premiu oferit de organizator participantului desemnat castigator al promotiei, in urma tragerii la sorti, constand in:

  • 4 bilete de acces la Disneyland Paris valabile 3 zile (participantul castigator si 3 insotitori)
  • 4 bilete de avion, Bucuresti - Paris si retur
  • 2 nopti de cazare la unul din hotelurile Disneyland Hotels de 5 stele.
  • vouchere pentru mese pentru castigator si insotitori:  3  vouchere pentru micul dejun, 3 vouchere pentru pranz si 2 vouchere pentru cina
  • transferuri aeroport - hotel si hotel - aeroport

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Channel și Disney Junior va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange castiga premii Disney Junior Disney ChannelNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.