98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie la Brasov si o vizita la Fabrica de Lapte Olympus!

 admin  2016.11.03    859

concurs Olympus

La aniversarea de 5 ani, Olympus il cauta pe fanul cel mai fan.

Vrem sa-i oferim premiul cel mai premiu: o excursie la Brasov in weekendul 11 - 13 noiembrie 2016 si o vizita la Fabrica de Lapte Olympus.

Tot ce trebuie sa faci, este sa ne scrii aici, intr-un comentariu, care dintre produsele noastre este exact pe gustul tau si sa ne spui neaparat si ce te face pe tine sa fii atat de fan produsul respectiv.

Asteptam comentariile voastre pana luni, 7 noiembrie 2016, ora 13:00.

Excursia este de doua persoane, transportul si cazarea sunt incluse!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Olympus castiga premii Fabrica de Lapte OlympusNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.