Electronice • Vacante • Trageri la sorti • Castig instant • Alimente

Concurs: Castiga o excursie in Valencia la Tomato fight, o excursie in Islanda la Blue Lagoon, o excursie in Islanda pentru vizionarea aurolei boreale, o excursie in Dubai sau alte premii instant!

Adăugat de concursoman în data de 2015.04.01 • 6302 vizualizări

concurs Pepsi

Accepta Provocarea.

Campania "Accepta Provocarea" este organizata si desfasurata exclusiv pe teritoriul Romaniei. Promotia incepe pe data de 01 aprilie 2015, ora 09:00 si se incheie la data de 7 iunie 2015, ora 23:59. Premiile din cadrul promotiei constand in sticle de Pepsi 0,5L pot fi revendicate din magazinele participante pana cel tarziu la data de 7 iunie 2015, dupa aceasta data castigatorii care nu si-au revendicat premiile isi pierd dreptul asupra acestora. Loteria publicitara incepe pe data de 01 aprilie 2015, ora 09:00 si se incheie la data de 31 mai 2015, ora 23:59.

Produsele participante la Campanie au urmatoarele caracteristici:

 • ambalajele produselor participante sunt cele de Pepsi Cola: 1,25L; 2,25L; 2x2,25L; 2,5L; 2,75L; Pepsi Twist: 1,25L; 2,25L; 2x2,25L; 2,5L; 2,75L; Mirinda Portocale: 2,25L; 2x2,25L; 7Up: 2,25L; Mountain Dew: 2,5L comercializate pe teritoriul Romaniei;
 • produsele participante la campanie sunt identificate prin capace de culoare galbena avand tiparit pe partea superioara, in exterior, o stea si in interior, dupa caz, un cod format din 8 caractere alfanumerice sau mesajul "Ai castigat un Pepsi 0,5L." si eticheta promotionala cu inscriptia "Ce-arfi daca astazi ai face ceva diferit?"

Participantul trebuie sa cumpere minim un produs Pepsi participant la loteria publicitara. Participantul trebuie sa se uite sub capacul produsului, in cazul in care sub capac se afla un cod si nu un premiu instant, acesta trebuie sa inregistreze codurile prin una dintre cele trei modalitati:

 1. Trimiterea codului din interiorul capacului printr-un SMS, la numarul 1882 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom).
 2. lnscrierea codului din interiorul capacului pe site-ul dedicat Campaniei acceptaprovocarea.ro in contul participantului.
 3. Accesarea site-ului www.facebook.com/Pepsi, in cadrul acestui site,  accesarea sectiunii dedicate campaniei si a butonului de intrat in promotie „Inscrie un cod". Participantul va fi redirectionat catre site-ul acceptaprovocare.ro unde va putea inscrie codul din interiorul capacului in contul sau.

Fiecare cod alfanumeric poate fi inscris o singura data, de catre un singur participant, pe toata durata Loteriei publicitare, indiferent de metoda de inscriere. 

Pentru a beneficia de premiile constand in sticle de Pepsi 0,5L, Participantul trebuie sa se adreseze uneia dintre locatiile mentionate aici. Premiul va fi acordat doar daca participantul va prezenta capacul cu mesajul castigator.

Castigurile acordate in loteria publicitara din cadrul acestei Carnpanii constau in:

 • 610 de premii orare constand in casti cu banda Sony MDRV 150W AE;
 • 4 Mari Premii constand in:
  • Pentru Pepsi: o excursie de trei nopti in Valencia la Tomato fight in limita valorii de 15.750 RON (fara TVA), acordata sub forma unui voucher pentru patru persoane;
  • Pentru Mirinda: o excursie de trei nopti in Islanda, Blue Lagoon in limita valorii de 10.620 RON (fara TVA), acordata sub forma unui voucher pentru doua persoane;
  • Pentru 7Up: o excursie de trei nopti in Islanda, pentru vizionarea aurolei boreale in limita valorii de 10.620 RON (fara TVA), acordata sub forma unui voucher pentru doua persoane.
  • Pentru Mountain Dew: o excursie de trei nopti in Dubai, pentru a face Safari Drift in limita valorii de 11.250 RON (fara TVA), acordata sub forma unui voucher pentru doua persoane.

Castigatorul unui Mare Premiu va putea folosi voucher-ul pana in data de 31 decembrie 2015.

Pe langa premiile mai sus mentionate, unele dintre Produsele Participante permit consumatorilor sa beneficieze de sticle 0,5L Pepsi in numar de 2.840.000.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS