105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
68
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie in Suedia, pe urmele vikingilor!

 admin  2016.05.05  Vacante,Trageri la sorti  2151

concurs Scania

Campania se deșfăsoară în perioada 25 aprilie 2016 – 30 iunie 2016.

Pentru a participa la prezenta campanie, utilizatorii Facebook trebuie să respecte următorul mecanism:

  • să completeze formularul de înscriere și participare la campanie disponibil la adresa de internet scania-events.ro/fii-invingathor/, prin completarea numelui, prenumelui, numărului de telefon și adresei de email, în perioada 25 aprilie 2016- 18 iunie 2016;
  • să aprecieze pagina de Facebook Scania Romania, prin folosirea butonului „Like” disponibil pe pagina oficială;
  • să modifice imaginea aferentă contului de Facebook (în engleză “profile photo”) și imaginea de fundal (în engleză „cover photo”) cu una dintre temele cu motive cu vikingi puse la dispoziție de organizator;

Premiul acordat în cadrul acestei campanii constă într-o excursie de 2 persoane în Suedia, de 2 zile în perioada (28.11.2016 – 29.11.2016), respectiv se vor acorda biletele de avion dus-întors și cazarea pentru 2 persoane la hotel de 4 stele.

În data de 1 iulie 2016, organizatorul, prin intermediul unui reprezentant, la sediul său, prin folosirea unui sistem de selecție aleatoriu pus la dispoziție de un furnizor de astfel de sistem (www.random.org), va selecta una dintre persoanele înscrise la campanie, precum și o rezervă.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Scania castiga premii excursie in Suedia urmele vikingilor Scania Streamline Crown EditionNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.