Acest concurs a expirat în data de 2017-09-19. Vezi concursurile active aici.
Ghicesti sau nu gustul, intri automat in tragerea la sorti pentru o aventura dubla pe apa si sub apa, in Malta, alaturi de un prieten.

Campania "Ghiceste gustul" va incepe la data de 25 iulie 2017 si va dura pana la data de 18 septembrie 2017
inclusiv. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul locatiilor participante enumerate in Anexa nr. 1 a regulamentului oficial.

Produse promotionale sunt bauturile carbogazoase Coca-Cola si Coca-Cola Zero, imbuteliate in ambalaje de 500ml PET, oferite gratuit de promoterii Coca-Cola in locatiile participante. Ambalajul de 500ml PET participant la aceasta promotie, se diferentieaza de ambalajul standard printr-o eticheta pe care scrie “Coca-Cola Original” si “Coca-Cola Zero Zahar, Zero Calorii” si are un semn al intrebarii pe partea frontala a etichetei. Pe partea exterioara a ambalajului, se gaseste un cod promotional format din 8 cifre.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa urmeze integral pasii descrisi in continuare:

  • sa identifice promoterii Coca-Cola din locatiile participante si sa primeasca gratuit un produs promotional;
  • sa identifice codul promotional de pe eticheta produsului si sa se inscrie in campanie completand un formular electronic de inscriere;

Dupa incheierea campaniei, se va acorda prin tragere la sorti 1 premiu constand intr-o excursie in Malta pentru 2 persoane, castigator si un insotitor cu varsta de peste 18 ani impliniti la data inceperii campaniei.

Excursia include urmatoarele facilitati:

  • Transport asigurat din Bucuresti catre destinatie si retur: bilete de avion dus-intors BucurestiValletta-Bucuresti;
  • Taxele de aeroport;
  • Cazare 7 zile in hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus;
  • Cursuri gratuite de flyboard si scuba diving in Malta;
  • Asigurare de sanatate;

Extragerea premiului se va efectua in maxim 10 zile lucratoare de la finalizarea campaniei, prin intermediul unui program electronic de extrageri aleatorii, in prezenta unui reprezentant al Agentiei Digitale in calitate de reprezentant al Organizatorului si a unui notar public. La tragerea la sorti va participa toate inscrierile valide in Campanie, din perioada 25 iulie 2017, ora 00:00:00 - 18 septembrie 2017 inclusiv, ora 23:59:59.