Acest concurs a expirat în data de 2014-11-01. Vezi concursurile active aici.
Back to Japan

Campania „Back to Japan” se va desfasura incepand cu data de 1 septembrie 2014 si se va incheia la data de 31 octombrie 2014.

In cadrul Campaniei “Back to Japan” persoanele care achizitioneaza un laptop sau o tableta Toshiba si care se inregistreaza apoi pe site-ul backtojapan.ro completand datele din formularul de inregistrare vor intra automat in tragerea la sorti pentru premiul cel mare: 1 excursie de 7 zile in Tokio si vizita la muzeul de stiinta Toshiba, Japonia. 

Se acorda cate un premiu pentru fiecare categorie de produs si anume: 1 castigator care a inregistrat in formularul de pe site o tableta Toshiba si 1 castigator care a inregistrat in formularul de pe site un laptop Toshiba. Niciun alt produs Toshiba sau alt brand nu face obiectul acestei campanii. 

Castigatorii premiului vor fi desemnati prin tragere la sorti de catre Organizator, in mod aleator, prin intermediul unui algoritm dezvoltat de catre o aplicatie software. Extragerea premiilor va fi realizata in perioada 1 – 8 noiembrie 2014. 

Castigatorii vor primi cate o excursie pentru o persoana, in Tokio, Japonia. 

Excursia include: 

  • cazare 6 nopti la hotel de 4 stele (cu mic dejun inclus) 
  • bilet avion dus-intors, toate taxele incluse 
  • transfer aeroport-hotel-aeroport 
  • vizitarea Muzeului de Stiinta Toshiba