Acest concurs a expirat în data de 2015-01-31. Vezi concursurile active aici.
La vanatoare de Aurore Boreale!

Intră în jocul momondo, ”La vânătoare de Aurore Boreale”, ca să câștigi o excursie pentru 2 persoane, pentru a vedea cu proprii tăi ochi Aurorele Polare!

Dacă ești în căutarea unuia dintre cele mai tari spectacole de pe glob, ai ajuns la locul potrivit.

Avem de oferit pentru două persoane norocoase șansa de a merge într-o excursie în Islanda, unde să se bucure de experiența rară și unică în viață de a vedea live Aurorele Polare. Privește, minunează-te și experimentează ceva inedit, care nu are termen de comparație!

Dar înainte de a pleca la vânătoarea de minuni eterice ale lumii, mai întâi va trebui să cauți și să găsești jetoanele momondo din jocul online ‘La vânătoare de Aurore Boreale’ și să răspunzi la întrebarea: ”Tocmai ai aterizat în Islanda. Care este primul lucru pe care vrei să îl faci aici?”

Ține minte – nu există răspunsuri greșite! Vor câștiga cele mai creative, inventive și originale răspunsuri.

Ai vrea să câștigi și 1.500 de euro în plus pentru cazare? Distribuie competiția și scorul obținut de tine pe Facebook, spune-le prietenilor tăi despre concurs, și vei avea ocazia să câștigi și bonusul care să te sponsorizeze la cazarea aleasă de tine.

Ce e de făcut?

Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în joc și să găsești jetoanele momondo. Eventual treci și la nivelul următor, nivelul 2, ca să descoperi spiritul animalului polar din tine!

Care e perioada de desfășurare a concursului?

Poți intra în concursul, ”La vânătoare de Aurore Boreale”, fie pe pagina noastră de web, momondo, fie direct pe pagina de Facebook, în perioada 20 noiembrie 2014 – 30 ianuarie 2015.

Dacă voi câștiga… pot să merg în Islanda împreună cu un prieten sau membru de familie?

Sigur că da! Poți invita o persoană la alegere, care să te însoțească pe parcursul excursiei, cu condiția să călătoriți împreună și să aveți amândoi documente valabile de călătorie. Concurenții care intră în joc trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani împliniți, dar nu e nicio restricție de vârstă pentru invitați.