Acest concurs a expirat în data de 2015-08-01. Vezi concursurile active aici.
Bucura-te de vara cu Metaxa!

Campania promotionala va avea loc in perioada 08.06.2015 - 31.07.2015

La aceasta campanie promotionala participa produsele: Metaxa 5 Stele 0.5L, Metaxa 5 Stele 0.7L, Metaxa 5 Stele 1L, Metaxa Honey Shot 0.7L, Metaxa 7 Stele 0.7L, Metaxa 7 Stele 1L, Metaxa 12 Stele disponibile la vanzare in magazinele/spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei promotionale, minimum un produs participant si sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala primit/primita, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata dovedi detinerea prin prezentarea Bonului fiscal/facturii fiscale in original. 

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in trimiterea prin SMS, in cadrul perioadei promotionale, la numarul 1841, a urmatoarelor informatii: „numele magazinului, numarul bonului fiscal/facturii fiscale primit/primita in urma achizitionarii unui produs participant, data bonului/facturii fiscale, numele si prenumele participantului” (ex.: Carrefour Online, bon fiscal/factura fiscala nr. 1535, 09.06.2015, George Popescu). Sunt acceptate ca valide, mesajele care contin si semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula.

Pentru validarea premiilor, participantii trebuie sa pastreze, in original, bonul fiscal/factura fiscala care atesta cumpararea cel putin a unui produs participant in perioada campaniei promotionale si care este identic cu cel transmis prin SMS, pentru inscrierea in campanie. 

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • Marele Premiu – un sejur de 7 zile pentru 2 persoane in insula Rhodos din Grecia cu 7 nopti de cazare asigurate si demipensiune si bilete de avion incluse in valoare bruta unitara estimata de 6.105 lei inclusiv TVA;
  • 24 buc trolere cu urmatoarele dimensiuni 55x35x18 cm;
  • 32 buc selfie stick-uri (monopod extensibil cu suport pentru telefon si telecomanda wireless,Bluetooth);

Premiile Campaniei constand in trolere si selfie stick-uri vor fi acordate saptamanal (3 trolere si 4 selfie stick-uri), prin tragere la sorti electronica, desfasurata in prezenta unui notar si a unei comisii formata din reprezentanti ai organizatorului, prin mijloace electronice; tragerile la sorti vor avea loc la ora 10:00 a fiecarei zi de miercuri a saptamanii pentru saptamana anterioara de campanie. 

Tragerea la sorti pentru acordarea marelui premiu constand intr-un sejur in Grecia pentru 2 persoane va avea loc la data de 5 august 2015.