Acest concurs a expirat în data de 2015-12-21. Vezi concursurile active aici.
Exploreaza si castigi.

Campania „Exploreaza si castigi” este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 16 noiembrie 2015 - 20 decembrie 2015, inclusiv.

Produsele participante la campanie sunt pachetele de tigarete Kent Explore, comercializate de British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L. pe teritoriul Romaniei, care prezinta cod sub capac. Fiecare pachet participant la aceasta campanie contine un cod unic format din 9 caractere alfanumerice. Codul unic participant la campanie este tiparit pe interiorul capacului pachetului de tigarete participant. 

La achizitia unui pachet de tigarete Kent Explore din locatiile participante, persoanele adulte si fumatoare vor primi de la vanzatorii din locatiile participante un talon cu un cod unic bonus, in limita stocului de taloane pentru fiecare locatie. Caracteristicile codului bonus sunt urmatoarele:

  • se valideaza numai daca a fost introdus si un cod valid din pachetele participante (folosind acelasi cont sau acelasi numar de telefon de pe care s-a introdus codul);
  • pentru fiecare cod cadou, un participant trebuie sa introduca si cate un cod din pachetele participante;

Consumatorii pot introduce codul pe www.k-prizes.ro si au sansa de a castiga:

  • instant, un iPhone 6s pe zi;
  • prin tragere la sorti, la finalul campaniei, o excursie in Finlanda.

La prima accesare a www.k-prizes.ro, un participant trebuie sa isi creeze cont completand urmatoarele informatii in formularul de inregistrare: telefon mobil, data nasterii, e-mail, parola si un cod participant. Ulterior, pentru accesarea site-ului, participantii trebuie sa introduca numarul de telefon mobil si parola setata.

Participantii trebuie sa pastreze capacele pachetelor in original, cu codurile unice inregistrate de ei in campanie, pentru ca in cazul in care vor castiga un premiu sa poata face dovada codului trimis.

Cu ajutorul unui singur cod valid introdus pe oricare canal, participantii se inscriu in tragerea la sorti pentru marele premiu: o experienta inedita in Finlanda. Fiecare nou cod valid introdus reprezinta o sansa in plus la marele premiu.

Premiile constand in iPhone 6s pot fi castigate, in perioada 16 Noiembrie 2015 – 20 Decembrie 2015 pentru codurile introduse pe www.k-prizes.ro conform urmatorului mecanism: inainte de inceperea campaniei are loc o tragere la sorti electronica prin care se vor desemna aleator momente castigatoare pentru fiecare premiu acordat instant, extragere asistata de un notar public. Toate momentele castigatoare se vor extrage in formatul: [zi/luna/an/ora/minut)+n (nr ordine)] pentru fiecare iPhone 6s acordat. Acest premiu va fi castigat de al n-lea participant care va introduce un cod valid, dupa momentul desemnat castigator. Se va acorda cate un premiu  iPhone 6s pe zi, in total 35 de iPhone 6s.

Un participant poate introduce maxim 10 coduri valide intr-o singura zi, pe perioada de desfasurare a acestei campanii. Pentru inregistrarea in campanie, participantii trebuie sa foloseasca un numar de telefon mobil activ, valabil in oricare dintre retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom Mobil.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului marelui premiu se va efectua electronic in data de 22 decembrie 2015.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei campanii:

Pachetul turistic oferit ca marele premiu este valabil pentru 2 persoane adulte (castigatorul si un insotitor adult) in perioada 15 ianuarie 2016 – 24 decembrie 2016 si include:

  • transport avion dus – intors, cu o escala;
  • cazare in resortul Kakslauttanen 4 nopti in una dintre cele 3 variante de cazare (Small Glass Igloo, Large Glass Igloo, Kelo Glass Igloo);
  • activitatile pe care castigatorul si le poate alege in resortul Kakslauttanen;
  • o suma de bani care se calculeaza ca diferenta intre valoarea marelui premiu (45.000 lei) si cheltuielile cu acest premiu;

Premiile ce constau in iPhone 6s vor fi expediate printr-un curier in termen de 10 zile lucratoare de la data validarii premiului.