Acest concurs a expirat în data de 2015-06-30. Vezi concursurile active aici.
Persil Power Mix – Combina si lasa-te surprinsa.

Campania va incepe in data de 30 aprilie 2015 ora 00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 29 iunie 2015 ora 23:59, ora Romaniei. 

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa acceseze web-site-ului www.persil.ro, pagina dedicata promotiei “Persil Power Mix – Combina si lasa-te surprinsa”, sectiunea „Joaca acum” si sa completeze formularul de inscriere.  Dupa completarea formularului de inscriere, participantii vor avea posibilitatea sa acceseze jocul  de slot machine si sa isi incerce sansa la premii. Dupa ce si-a creat contul, participantului i se vor oferi trei  sanse pe zi pentru a accesa jocul de slot machine si a avea posibilitatea de castig.

La fiecare accesare a  butonului "Joaca acum", participantului i se va mai adauga o sansa in plus la tragerea la sorti, daca si  numai daca acesta nu a castigat unul dintre premiile zilnice sau saptamanale puse in joc. Participantul  poate primi o sansa in plus/zi de a accesa jocul de slot machine daca da Share pe Facebook Sansele zilnice nu se raporteaza pentru ziua/zilele urmatoare, daca nu au fost  folosite in ziua respectiva.

Pentru a juca, participantii trebuie sa acceseze butonul "Joaca acum" de pe slot machine pentru a putea  castiga premiile zilnice sau saptamanle puse in joc sau pentru a intra in tragerea la sorti pentru premiul  cel mare, o excursie de 2 persoane in Dubai. Un participant are posibilitatea sa castige de mai multe ori  premiile zilnice si/sau premiul sapatamanal, jocul de slot machine acordand premiile in mod aleatoriu.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera in total 314 premii, astfel:

  • 305 premii zilnice, cate 5 pe zi, fiecare premiu constand in 1 punga de Persil Power-Mix 28 de spalari
  • 8 premii saptamanale, cate unul pentru fiecare saptamana, ce constau in:
    • 2 x Fotoliu Puf, dimensiune: 50 cm x 27 cm;
    • 3 x Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1252, 1300 W, 0.7 l, Tehnologie Intellibrew™, T-discuri;
    • 3 x Acumulator extern 4600 mAh, subtire cu baterie cu lithium polymer de inalta calitate, Output 5V/2.1A, input 5V/1A. Dimensiuni: 12.5 x 7.0 x 0.8 cm;
  • 1 premiu final ce consta intr-o excursie de 7 zile consecutive, pentru doua persoane si include transport dus-intors cu avionul, taxele de aeroport, cazare la hotel de 4* pentru 6 nopti cu mic dejun inclus si abonament de ski pass. Valoarea medie a excursiei este de aproximativ - 15750 RON (fara TVA). Destinatia excursiei este Dubai (Emiratele Arabe). Excursia poate fi rezervata oricand in perioada 01.08.2015 – 31.07.2016 (ultima data la care poate fi organizat zborul de retur).

Premiile zilnice si cele saptamanale se vor oferi in mod aleator pe parcursul unei zile, premiile putand fi castigate prin accesarea jocului de slot machine. Daca participantul a castigat unul dintre premiile zilnice puse in joc, slot machine-ul va afisa in ambele casute imaginea reprezentand o punga de Persil Power-Mix. Daca participantul a castigat unul dintre premiile saptamanale puse in joc, slot machine-ul va afisa in ambele casute imaginea reprezentand premiul saptamanal aferent saptamanii respective. Daca participantul nu a castigat unul dintre premiile zilnice sau saptamanale puse in joc, slot machine-ul va afisa intr-o casuta o imagine cu schi-uri, iar in cealalta casuta o imagine reprezentand Dubaiul, ceea ce
ii va semnala ca a fost inregistrat cu 1 sansa in tragerea la sorti pentru Marele Premiu.

Marele premiu se va acorda prin tragere la sorti electronica, in data de 01.07.2015. La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide realizate in perioada Campaniei, 30 aprilie - 29 iunie 2015. Un participant va avea un numar de sanse in tragerea la sorti egal cu numarul de accesari ale jocului de slot machine, exceptie facand jocurile castigatoare de premii zilnice sau saptamanale.