Acest concurs a expirat în data de 2018-12-11. Vezi concursurile active aici.
Esti cu un pas mai aproape de castigarea unei excursii in Dubai!

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 10 septembrie 2018 ora 00:00:01 – 10 decembrie 2018 ora 23:59:59.

Este considerat produs participant la prezenta campanie orice produs Chocodate editie limitata, in ambalaj personalizat cu eticheta Chocodate “Win a trip to Dubai” si gramaj de 100 grame, importat si/sau distribuit de SC DUO SRL in Romania. Produsele participante au in interiorul ambalajului un card ce contine un numar unic, precedat de descrierea „Win a trip to Dubai”.

Campania se desfasoara in limita stocului de Produse participante disponibil la raft in locațiile participante la aceasta campanie.

Pentru a participa la prezenta campanie si a avea sansa de a castiga premiul oferit de organizator, pe baza de extragere la sorti, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • Sa achizitioneze in perioada campaniei, din oricare Locație participanta, cel puțin un produs participant sau mai multe produse participante la campanie, specificat/e pe acelasi bon fiscal;
  • Sa desfaca ambalajul produsului si sa se inscrie cu numarul unic de pe cuponul gasit in interiorul pungii produsului, pe site-ul www.chocodate.ro. Participantii trebuie sa pastreze pana la extragere si sa prezinte organizatorului bonul fiscal ce atesta achizitionarea unui Produs participant/unor Produse participante conform regulamentului oficial;
  • In momentul inscrierii pe site-ul www.chocodate.ro participantului i se vor solicita: numarul codului de pe cupon, numele, prenumele, sexul, data nasterii, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail. Participantul consemneaza validitatea acestora odata cu inscrierea numarului unic si trimiterea tuturor datelor solicitate catre procesare;

Premiile oferite in cadrul prezentei campanii sunt cele prezentate mai jos:

  • 2 bilete de avion la clasa Economy, pentru 2 persoane pe ruta Bucuresti-Dubai
  • 4 nopti cazare pentru 2 adulti la un hotel de 4 stele in Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • 2 bilete de intrare la cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa
  • 2 bilete pentru o excursie memorabilia cu Jeepul in desert
  • 2 bilete pentru o croaziera de cateva ore cu un vas traditional cu vele
  • 2 bilete de autocar pentru un tur al orasului Dubai
  • 2 bilete la o sesiune relaxanta de masaj

Valoarea comerciala totala a premiilor oferite in cadrul campaniei este de 1800 USD.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.