Acest concurs a expirat în data de 2015-05-01. Vezi concursurile active aici.
Orsay California Spring Look

Campania promoțională "Orsay California Spring Look" va începe la data de 28.02.2015 si se va încheia la data de 30.04.2015. Poate fi participant la Concurs, ca și câștigător al concursului, orice persoană fizică majoră, ce posedă capacitate juridică deplină, cu reședința pe teritoriul Poloniei, Republicii Cehe, Republicii Slovace, Ungariei sau RomânieiParticiparea la Concurs este gratuită și voluntară.

Pentru a participa la Concurs, Participantul trebuie să depună cererea de participare la concurs, înregistrându-se pe pagina campaniei (trebuie înscrise prenumele, numele, eventualul pseudonim și adresa de e-mail) sau prin autentificare pe profilul său pe portalul Facebook și trebuie să creeze Moodboard (colaj), care se compune din produsele prezentate pe pagina de concurs a produsului mărcii Orsay ca și din icoanele suplimentare. Moodboard este creat cu ajutorul aplicației accesibile pe pagina de concurs. Aplicația de concurs poate fi completată de organizator cu produse suplimentare ale mărcii Orsay în timpul Concursului.

Efectuarea tuturor acțiunilor de mai sus echivalează cu exprimarea acordului ca organizatorul să trimită mesaj e-mail participantului, adică să confirme înregistrarea, iar apoi confirmarea primirii lucrării la concurs, iar în cazul câștigării concursului, să trimită un e-mail cu rugămintea de transmitere a datelor personale necesare pentru corespondență, pentru trimiterea la oficiul fiscal a sumelor impozitului pe venit de la sumele câștigate de către câștigătorii concursului și pentru înmânarea premiilor.

Premiile Concursului sunt:

  • Premiul principal este o excursie la Palm Springs în California în Statele Unite ale Americii, pentru 2 persoane (câștigătorul și persoana însoțitoare), cu valoarea de până la 17.000 LEI. Premiul Principal va fi acordat pentru primul loc, după încheierea Concursului. Premiul Principal este acordat de Comisia de Concurs Orsay pentru cel mai bun Moodboard al întregului Concurs Orsay California Spring Look. Premiul Principal poate fi câștigat doar de un Participant la Concurs dintre toate țările ce participă la Concurs.  Premiul Principal cuprinde:
    • 2 bilete de avion pentru 2 persoane către Palm Springs în Statele Unite ale Americii
    • Transferul cu taxi de la aeroport la hotel și de la aeroport la hotel în ziua sosirii/plecării.
    • Un sejur de o săptămână la hotel, mic dejun inclus.
  • Premiul publicului îl constituie un Bon de produs (voucher) pentru cumpărături în Orsay în valoare de 500 LEI. Premiul publicului este acordat la 2 participanți în fiecare stat care participă la concurs (2 Participanți x 5 state), care au adunat cel mai mare număr de inimioare la Moodboard-ul lor în aplicația de concurs Orsay California Spring Look pe durata întregului concurs (adică din momentul creării propriului Moodboard până la 30.04.2015).
  • Premiul lunii îl constituie un set oferit de marca Orsay, compus din accesoriu sau accesorii de marca Orsay de valoare totală de până la 100 LEI si apă de toaletă L'or de Say No. 1 sau No.2 cu valoarea 59,95 LEI. Accesoriile Orsay pot fi diferite în diverse seturi, pot fi diferite de premiile prezentate în toate materialele publicitare. Premiul lunii este acordat de comisia de concurs Orsay, în fiecare lună, la 5 participanți în fiecare țară ce participă la concurs, pentru cel mai original Moodboard Orsay California Spring Look în luna dată (5 Participanți x 5 state x 2 luni).

Rezultatele vor fi anunțate pe pagina de concurs precum și sub formă de postare pe pagina de Facebook Orsay la termenele următoare:

  •  anunțarea Câștigătorului Premiului Principal se va face în ziua 14.05.2015
  •  anunțarea Câștigătorilor Premiului Publicului se va face în ziua 14.05.2015
  •  anunțarea Câștigătorilor Premiului Lunii se va face:
    • pentru prima lună 28.02. – 31.03 - anunțarea rezultatelor până în ziua 02.04.2015
    • pentru a doua lună 01.04. – 30.04 - anunțarea rezultatelor până în ziua 05.05.2015