Acest concurs a expirat în data de 2016-04-01. Vezi concursurile active aici.
Amigos, vamos a Barcelona.

Campania se deruleaza in perioada 8 februarie – 31 martie 2016 (inclusiv), zilnic in intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59.

La aceasta campanie pot participa numai cetatenii romani (persoane fizice), cu varsta peste 18 ani, cu domiciliul /resedinta in Romania pe toata perioada de desfasurare a campaniei si care fac dovada celor de mai sus si pe perioada de revendicare a premiului castigat.

Pentru a putea participa la campanie, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Plata pentru postarea unui anunt, promovarea unui anunt sau pentru reactualizarea unui anunt sa fie efectuata cu succes (in sensul in care suma aferenta tranzactiei a fost aprobata spre debitare din contul platitor) prin intermediul unui card bancar emis sub marca MasterCard sau Maestro;
  2. Plata sa fie realizata pe OLX.ro;
  3. Plata sa fie efectuata de catre o persoana care indeplineste conditiile de participare mentionate in prezentul Regulament;
  4. Plata sa fie efectuata in perioada campaniei;

Un participant trebuie sa efectueze plata cu cardul MasterCard sau Maestro pentru postarea unui anunt, promovarea sau reactualizarea cu plata in perioada campaniei, 8 februarie - 31 martie 2016 (inclusiv), in calitate de persoana fizica. Dupa postarea anuntului platit, promovat sau reactualizat prin intermediul siteului sau aplicatiei mobile OLX.ro, participantii din campanie vor primi un e-mail prin care sunt instiintati de participarea in campanie.

In cadrul acestei campanii se vor acorda 9 premii in cadrul tragerii la sorti de la finalul campaniei, constand intr-o excursie in Barcelona pentru 2 persoane si 8 Smart TV-uri LED LG, 80 cm, 32LF561V, Full HD.

In cazul celor 8 Smart TV-uri, acestea se vor acorda saptamanal, prin tragere la sorti, astfel:

  • in data de 3 martie vor avea loc 3 trageri la sorti, cate una pentru toate platile realizate cu cardul MasterCard sau Maestro in perioadele: 8 februarie – 14 februarie, 15 februarie – 21 februarie, 22 februarie – 28 februarie.
  • in data de 12 aprilie vor avea loc 5 trageri la sorti, cate una pentru toate platile realizate cu cardul MasterCard sau Maestro in periodele: 29 februarie – 6 martie, 7 martie – 13 martie, 14 martie – 20 martie, 21 martie – 27 martie, 28 martie – 31 martie.

In cazul excursiei la Barcelona pentru 2 persoane, aceasta se va acorda prin tragere la sorti, in data de 12 aprilie 2016. La aceasta tragere la sorti vor participa toate inscrierile unice valide efectuate in perioada campaniei.