Acest concurs a expirat în data de 2015-11-09. Vezi concursurile active aici.
Mereu mai mult.

Campania Pall Mall “O vacanta in Bahamas” este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 14 Septembrie 2015 – 8 Noiembrie 2015, inclusiv.

Produsele participante la campanie sunt pachetele de tigarete  Pall Mall Extra Cut Click On (variantele Black si Blue) comercializate de British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L. pe teritoriul Romaniei, care prezinta cod sub capac.

Fiecare pachet participant la aceasta Campanie contine un cod unic format din 8 caractere alfanumerice. Codul unic participant la campanie este tiparit pe interiorul capacului pachetului de tigarete participant. 

In perioada desfasurarii Campaniei, persoanele adulte fumatoare pot trimite coduri in scopul participarii la aceasta campanie prin doua modalitati:

  • A. Prin SMS – codul unic (fara niciun spatiu sau semn suplimentar intre caractere) trebuie trimis la numarul 1833 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom mobil);
  • B. Prin intermediul website-ului mereumaimult.ro - la prima accesare, un participant trebuie sa isi creeze cont completand urmatoarele informatii in formularul de inregistrare;

Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor. Codurile pot fi introduse prin oricare din cele 2 canale: SMS si website (varianta desktop sau de mobil). Sansele de pe toate cele 2 canale se cumuleaza in contul fiecarui participant.

Un Participant poate introduce maxim 10 coduri valide intr-o singura zi, indiferent de metoda folosita pentru inscriere (website, SMS sau platforma mobil) pe perioada de desfasurare a acestei Campanii.

Participantii trebuie sa pastreze capacele pachetelor in original, cu codurile unice inregistrate de ei in Campanie, pentru ca in cazul in care vor castiga un premiu sa poata face dovada codului trimis.

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • A. 1 x Marele premiu o excursie in Bahamas. Marele premiu se acorda prin tragere la sorti, la sfarsitul Campaniei. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa introduca minim un cod valid, indiferent de metoda de inscriere (website desktop sau mobil sau SMS).
  • B. 35.000 x Premii instant – constand in pachete de tigarete Pall Mall Extra Cut Click On. Acestea vor fi acordate conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in campanie este castigator sau nu al unui premiu instant. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem).

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului Marelui Premiu se va efectua electronic in data de 10 Noiembrie 2015, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei si va fi asistata de un Notar Public.